Τη γλίτωσε τη "στενή" ο Νίκολας Κέιτζ

06.05.2011
Τελικά, όπως δείχνουν τα πράγματα, η τελευταία περιπέτεια του 47χρονου ηθοποιού με τον νόμο λήγει αναίμακτα…


Τελικά, όπως δείχνουν τα πράγματα, η τελευταία περιπέτεια του 47χρονου ηθοποιού με τον νόμο λήγει αναίμακτα…

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ο Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage) δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για το περιστατικό όπου συνελήφθη μεθυσμένος στη Νέα Ορλεάνη ύστερα από έναν καυγά με τη γυναίκα του.

"Ο εισαγγελέας της Νέας Ορλεάνης επιβεβαίωσε ότι δεν θα απαγγείλει καμία κατηγορία. Ύστερα από τη σχετική έρευνα, όλες οι κατηγορίες αποσύρονται και το θέμα θεωρείται λήξαν", διαβάσαμε στη σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Παρόλο που δεν υπήρξε ακόμη επίσημη αντίδραση από την πλευρά του οξύθυμου ηθοποιού, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το όλο θέμα ανήκει πια στο παρελθόν.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο μήνα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός συνελήφθη –στουπί στο μεθύσι- ύστερα από κατηγορίες ότι ξεσήκωνε τον κόσμο με τις φωνές του έξω από ένα σπίτι στη γαλλική συνοικία της πόλης, όπου βρίσκεται αυτό τον καιρό για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Κέιτζ γύριζε με τη σύζυγό του, Άλις Κιμ (Alice Kim), από μπαρ όπου είχαν διασκεδάσει νωρίτερα. Ο γνωστός για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του ηθοποιός, ήταν τελείως μεθυσμένος και φαίνεται ότι μπέρδεψε τα… σπίτια.

Το περίεργο σε αυτή την υπόθεση ήταν ότι ο Κέιτζ δέχτηκε μία ανέλπιστη βοήθεια από εκεί που δεν το περίμενε, όταν ο Ντουέιν Τσάπμαν (Duane Chapman), γνωστός και ως "Σκύλος ο Κυνηγός Κεφαλών" (Dog the Bounty Hunter), από τον τίτλο του ριάλιτι σόου στο οποίο πρωταγωνιστεί, πλήρωσε την εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος.

Ζωή Κίττα