"Έφαγε" πίκρα ο Τσάρλι Σιν με τον Άστον Κούτσερ

16.05.2011
Η λύση στο μυστήριο της αντικατάστασης του Τσάρλι Σιν δόθηκε και επισήμως πλέον ο αγαπημένος αντρούλης της Ντέμι Μουρ, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο διάσημο σήριαλ "Two and a half men".

Η λύση στο μυστήριο της αντικατάστασης του Τσάρλι Σιν δόθηκε και επισήμως πλέον ο αγαπημένος αντρούλης της Ντέμι Μουρ, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο διάσημο σήριαλ "Two and a half men".

Ο 33χρονος Κούτσερ που λέγεται πως πήρε τον ρόλο αφού η παραγωγή δεν τα βρήκε τελικά με τον γόη Χιου Γκραντ ( Hugh Grant ) έχει να λαμβάνει περί τα 650.000 με 700.000 δολάρια στην τηλεοπτική σειρά που το φθινόπωρο θα μετρά 9 επιτυχημένες σεζόν στο δίκτυο CBS.

Υπήρξαν βέβαια και φήμες που ήθελαν τον Κούτσερ να παίρνει 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο αλλά κάτι τέτοιο διαψεύστηκε! Φυσικά, όλοι θυμόμαστε πως ο 45χρονος Τσάρλι Σιν λάμβανε περί τα 1,2 εκατομμύρια δολάρια για κάθε επεισόδιο του "Two and a half men", γεγονός που τον καθιστούσε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην αμερικάνικη τηλεόραση.

Ο σύζυγος της Ντέμι Μουρ, έχει διαπρέψει σε τηλεοπτικές παραγωγές και στο παρελθόν, πρωταγωνιστώντας στο σήριαλ "That '70s Show" ενώ παρουσίαζε επί σειρά ετών και το σόου με φάρσες "Punk'd". Η δημοτικότητά του είναι ιδιαίτερα μεγάλη αφού οι φανς που τον ακολουθούν στο "Twitter" ξεπερνούν τα 6,8 εκατομμύρια.

Στην επίσημη ανακοίνωση του"CBS" την περασμένη Παρασκευή, δεν διευκρινίζεται επακριβώς ο ρόλος που θα παίξει ο Κούτσερ στο σόου, πάντως το πιθανότερο είναι να μην αντικαταστήσει ευθέως τον Σιν, που στην σειρά υποδύεται έναν εργένη με πάθος για τις γυναίκες, το τζόγο και το αλκοόλ (καταλαβαίνεις γιατί έπαιζε τόσο καλά το ρόλο του ο Σιν!).

Ο δημιουργός και παραγωγός της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς -με 15 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο ανά επεισόδιο- Τσακ Λόρε (Chuck Lorre) τόνισε σε ανακοίνωσή του:

"Είμαστε τυχεροί που θα έχουμε μαζί μας ένα τόσο ταλαντούχο, χαρούμενο και αξιοθαύμαστο ηθοποιό όπως είναι ο Άστον", ενώ ο πρόεδρος της "Warner Bros. Television", Πίτερ Ροθ (Peter Roth) συμπλήρωσε πως ο Κούτσερ διαθέτει έναν νέο ξεχωριστό και διακριτικό κωμικό ταλέντο, το οποίο θα φέρει και στο σόου που παρακολουθούν κατ' εξοχήν νεαροί άντρες.

Τώρα από τη μεριά του, ο απολυμένος Τσάρλι Σιν, έφαγε μεγάλη πίκρα. Γιατί είναι άλλο πράγμα να περιμένεις να σε αντικαταστήσει ο Τζον Στάμος, κι άλλο να σου τρώει τη θέση ένας 33χρονος γόης που έχει τη φήμη του καλού παιδιού.

Ο Σιν που έχασε το ρόλο του τον περασμένο Μάρτιο εξαιτίας την εξεζητημένης συμπεριφοράς και των προσβλητικών σχολίων που έκανε για τους παραγωγούς της σειράς, έμαθε τις εξελίξεις και μίλησε με τα καλύτερα για τον αντικαταστάτη του αλλά έβγαλε και ένα παράπονο:

"Ο Κούτσερ είναι γλυκούλης και εξαιρετικός κωμικός ηθοποιός.... αλλά για στάσου, το ίδιο είμαι και εγώ".

Ο ίδιος ο Άστον τόνισε με δήλωσή του:

"Δεν μπορώ να αντικαταστήσω τον Τσάρλι Σιν. Θα δουλέψω πολύ σκληρά για να ψυχαγωγήσω τον κόσμο που βλέπει τη σειρά".

Ο Τζον Κράιερ (Jon Cryer) που υποδύεται τον διαζευγμένο αδερφό του Σιν δήλωσε ενθουσιασμένος για την επικείμενη συνεργασία του με τον Κούτσερ αλλά για να χρυσώσει το χάπι και για τον επί χρόνια συμπρωταγωνιστή του Τσάρλι Σιν, δήλωσε πως πάντα θα ευγνωμονεί τον 45χρονο ηθοποιό!

Κατερίνα Π.