Ο... κουβάς μεγάλος νικητής της Γιουροβίζιον!

16.05.2011
Νικητής στη φετινή Γιουροβίζιον δεν είναι το Αζερμπαϊτζάν (όοοοχι), αλλά ένας άλλος... ο κουβάς! Κόσμος και κοσμάκης πήγε στον κουβά των στοιχημάτων και όλοι μαζί κλαίνε τα ωραία τους λεφτάκια που πήγαν και τα πόνταραν στα υποτιθέμενα φαβορί

Νικητής στη φετινή Γιουροβίζιον δεν είναι το Αζερμπαϊτζάν (όοοοχι), αλλά ένας άλλος... ο κουβάς! Κόσμος και κοσμάκης πήγε στον κουβά των στοιχημάτων και όλοι μαζί κλαίνε τα ωραία τους λεφτάκια που πήγαν και τα πόνταραν στα υποτιθέμενα φαβορί. Βλέπεις, τα πρακτορεία στοιχημάτων έδιναν Γαλλία και εξωγήινα δίδυμα της Ιρλανδίας ως στανταράκια και τελικά πήραν κόσμο στο λαιμό τους.

Γιατί, ο τενόρος από την Γαλλία όχι μόνο δεν κέρδισε, όχι μόνο δεν έβγαλε την ποιότητα από μέσα του Ευρωπαίου, αλλά τερμάτισε στην 15η θέση. Η Ελλάδα, πάλι, έδωσε δωδεκάρι στην Γαλλία και δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. ΄Η είμαστε πολύ ποιοτικός λαός ή όλοι παίξαμε τον τενόρο στα στοιχήματα. Μάλλον το δεύτερο. Τα δε, εξωγήινα της Ιρλανδίας ούτε που ακούμπησαν τις πρώτες θέσεις. Από κοντά και η αγγλική βερσιόν των ONE, αφού η boy band της Μ. Βρετανίας που ήταν επίσης φαβορί πήγε πιο χαμηλά και από την Γαλλία.

Βέβαια, υπήρχαν πολλοί που πόνταραν στο Αζερμπαϊτζάν, το οποίο μάλιστα λίγο πριν τον τελικό είχε υποχωρήσει στις αποδόσεις. Αλλά έχασαν τα λεφτά τους από αλλού. Η Ελλάδα επίσης έστειλε πολύ κόσμο (ξένο γιατί εμείς την πιστέψαμε τη ζεμπεκιά μας) στον κουβά, αφού τα πρακτορεία μάς έδιναν στις θέσεις 14 έως 18. Αλλά με την κακία θα μείνουν, αφού ο Λούκας τερμάτισε στην 7η θέση. Έκπληξη, όμως, ήταν και η Ιταλία η οποία τερμάτισε δεύτερη και κανείς δεν της το είχε. Γενικά, αυτή η Γιουροβίζιον (και μπορούμε να πούμε ότι ήτο το ωραίο της ιστορίας) είχε πολλές ανατροπές κι εκπλήξεις, με τα φαβορί να καταποντιστούν.