Λαμπερά οpenings!

16.05.2011
Εγκαίνια για το κατάστημα κοσμημάτων Soul Fetish, ενώ το διαχρονικό Island εγκαινίασε με πυροτεχνήματα την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν

Επίσημα εγκαίνια, έπειτα από έναν χρόνο λειτουργίας του καταστήματος Soul Fetish στη Βουκουρεστίου, πραγματοποίησε ο ιδιοκτήτης του, Τάσος Φρόνιμος. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν τη φίρμα, σας πληροφορούμε πως πρόκειται για τα κοσμήματα που διαφημίζει ο Τζιμπρίλ Σισέ στη γνωστή και πολυσυζητημένη αφίσα. Το Soul Fetish βρίσκεται δίπλα στις επώνυμες μπουτίκ της περιοχής, διαθέτει όμως ροκ πνεύμα, με εντυπωσιακές σειρές χειροποίητων κοσμημάτων από ασήμι, όπου μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν τα δαχτυλίδια με τις νεκροκεφαλές αλλά και οι ιδιαίτερες αλυσίδες -κάποιες μάλιστα ζυγίζουν μέχρι και μισό κιλό. Ο Γάλλος Τιερί Μαρτινό, σχεδιαστής και ιδρυτής της Soul Fetish, ήρθε ειδικά για τη βραδιά συνοδευόμενος από τον φίλο και συμπατριώτη του, Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο βροχερός καιρός δεν εμπόδισε τους φανατικούς λάτρεις του Island, που απ’ ό,τι φάνηκε ήταν πολλοί και επώνυμοι, να παραβρεθούν στο καλοκαιρινό του opening. Αλλωστε, όπως έχει αποδειχθεί, το Island αποτελεί διαχρονική αξία στη διασκέδαση προσελκύοντας εδώ και χρόνια όλες τις ηλικίες.