Ένας μνηστήρας στην αυλή της Πίπα

16.05.2011
Η επένδυση στο πολυσυζητημένο φόρεμα του γάμου της αδελφής της, φαίνεται να έπιασε τόπο, αφού ήδη η μικρότερη αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ έχει κατακλύσει τα πρωτοσέλιδα ως η πλέον περιζήτητη εργένισσα της Κοινοπολιτείας.

Η επένδυση στο πολυσυζητημένο φόρεμα του γάμου της αδελφής της, φαίνεται να έπιασε τόπο, αφού ήδη η μικρότερη αδελφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ έχει κατακλύσει τα πρωτοσέλιδα ως η πλέον περιζήτητη εργένισσα της Κοινοπολιτείας.

Παρότι τής βγήκε η πίστη να τρέχει για όλα τα θελήματα στον πριγκιπικό γάμο, η συνεχής παρουσία της Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton) μπροστά στον φακό την έβαλε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, αλλά ιδιαίτερα των πρώην εραστών της που ένας-ένας μπαίνουν στην ουρά με την ελπίδα να κεντρίσουν ξανά την εύνοια της.

Έτσι, πριν κιόλας καταλαγιάσει ο θόρυβος για τις αταξίες του παρελθόντος κι ενώ η ίδια βρίσκεται σε διακοπές στην Ισπανία παρέα με τις κολλητές της, ένας από τους πρώην και συγκεκριμένα ο 26χρονος Τζορτζ Πέρσι (George Percy), έσπευσε στο πλευρό της για να βοηθήσει την 27χρονη πολύφερνη κουμπάρα να... ξεκουραστεί.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail σε δημοσίευμα της, ο νεαρός κύριος Πέρσι και γιος του Δούκα του Νορθάμπερλαντ, εμφανίστηκε χτες το μεσημέρι με μια βάρκα στο πάρκο Ρετίρο της Μαδρίτης, προκειμένου να εξυπηρετήσει την Πίπα και της φίλες της που ήθελαν απολαύσουν μια περιήγηση στα νερά της λίμνης. Εννοείται ότι καμιά από τις κοπέλες δεν χρειάστηκε να κοπιάσει, καθώς το φιλαράκι τους, εκτός από πάμπλουτος κληρονόμος, τυγχάνει και εξαίρετος κωπηλάτης.

Την προηγούμενη μέρα, η δεσποινίς Μίντλετον είχε διασκεδάσει μέχρι πρωίας σε πάρτι στο μοδάτο μπαρ "The Penthouse", όπου εμφανίστηκε ντυμένη κομψά με μια μπεζ φούστα, μαύρο σακάκι και ψηλοτάκουνα, ενώ την Παρασκευή, η κεφάτη παρέα είχε γευματίσει στο πριβέ κλαμπ Fortuna της Μαδρίτης, απ' όπου αποχώρησε παίρνοντας μαζί της ένα μπουκάλι σαμπάνια το οποίο βόλεψε στην κόκκινη τσαντούλα της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα συνεχόμενα ξενύχτια άφησαν τα σημάδια τους στο πρόσωπο της κι έτσι η Πίπα εμφανίστηκε το Σάββατο το πρωί με σκούρα γυαλιά ηλίου, αλλά και με ένα έξωμο ασπρόμαυρο φορεματάκι με πουά που υπογράμιζε την κομψότητα της καθώς επιθεωρούσε με τις φίλες της τις βιτρίνες και τα αξιοθέατα της πόλης.

Μετά από αρκετές ώρες ποδαρόδρομο, η παρέα σταμάτησε για καφέ και λίγο κρασί, όπου τράβηξαν και αρκετές φωτογραφίες πάντα με την άδεια της δεσποινίδος Μίντλετον.

Η ίδια και ο Πέρσι έβγαιναν όσο ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και παραμένουν φίλοι εδώ και σχεδόν δέκα χρόνια. Εντωμεταξύ και όπως είναι αυτονόητο, η Πίπα έχει αφήσει τον επίσημο αγαπημένο της και χρηματιστή, Άλεξ Λούντον να κοιτάει τις δουλειές του στο Σίτι του Λονδίνου.