Η κόντρα της Μαρία με την ερωμένη του Άρνι

20.05.2011
Λίγες μέρες πέρασαν από τη "βόμβα" για το εξώγαμο του 63χρονου πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, που τελικά του στοίχησε και τον 25χρονο γάμο του, και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Λίγες μέρες πέρασαν από τη "βόμβα" για το εξώγαμο του 63χρονου πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια, που τελικά του στοίχησε και τον 25χρονο γάμο του, και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τον πρακτορείο ειδήσεων Cover Media, το θέμα επικεντρώνεται στις "δύο γυναίκες" του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger) και σε μία φημολογούμενη μεταξύ τους "συνάντηση με νόημα".

Η Μαρία Σράιβερ (Maria Shriver) λέγεται ότι ήταν εκείνη που αποκάλυψε την αλήθεια όταν την περασμένη εβδομάδα βρήκε η ίδια την Μίλντρεντ Μπαένα (Mildred Baen) και τη ρώτησε ανοιχτά για το θέμα.

"Είχε τις υποψίες της εδώ και καιρό, αλλά τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου", αποκαλύπτει φίλος της 55χρονης δημοσιογράφου, γόνου της οικογένειας Κένεντι.

Η Σράιβερ ρώτησε ξεκάθαρα την 50χρονη πρώην οικονόμο της οικογένειας αν ο άντρας της ήταν ο πατέρας και του δικού της παιδιού.

Η Μπαένα, η οποία είχε δηλώσει το όνομα του τότε συζύγου της ως πατέρα του μικρού στο πιστοποιητικό γέννησής του, τα έχασε, αλλά τελικά ομολόγησε την αλήθεια.

Στη συνέχεια, η Μαρία πήγε στον άντρα της και χωρίς να έχει άλλη επιλογή, το παραδέχτηκε και εκείνος.

Η συνέχεια, είναι λίγο πολύ γνωστή, αφού τα νέα του διαζυγίου έγιναν αμέσως γνωστά, όπως και το γεγονός ότι η απατημένη σύζυγος του Άρνι προσέλαβε ήδη μία διάσημη δικηγόρο διαζυγίων, χωρίς όμως να έχει αποφασίσει πως ακριβώς θα κινηθεί.

Κατά τα άλλα, και ενώ το βάρος των αποκαλύψεων έχει πέσει μεγάλο επάνω σε όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους, ξεκινώντας από τα τέσσερα παιδιά του Σβαρτσενέγκερ και της Σράιβερ φήμες θέλουν την πολυαναμενόμενη επιστροφή του "Εξολοθρευτή" στη μεγάλη οθόνη να μπαίνει σε πάγο.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, τα σχέδια για το πέμπτο σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας του Σβαρτσενέγκερ που είχαν δημοσιοποιηθεί αμέσως μετά τη λήξη της πολιτικής του καριέρας δεν θα πραγματοποιηθούν σύντομα… Οι παραγωγοί φαίνεται ότι προτιμούν να περιμένουν μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα και μετά να προχωρήσουν σε πράξη.

Ζωή Κίττα