Ο Κιάμος παίζει τον γιατρό!

20.05.2011
Ο Πάνος Κιάμος πριν πιάσει το μικρόφωνο ανά χείρας, είχε άλλες βλέψεις για το επαγγελματικό του μέλλον! Λίγο έλειψε να περάσει στην Ιατρική ο γνωστός τραγουδιστής και εμείς να στερηθούμε μεγάλες επιτυχίες .

Ο Πάνος Κιάμος πριν πιάσει το μικρόφωνο ανά χείρας, είχε άλλες βλέψεις για το επαγγελματικό του μέλλον! Λίγο έλειψε να περάσει στην Ιατρική ο γνωστός τραγουδιστής και εμείς να στερηθούμε μεγάλες επιτυχίες.

"Μια χαρτορίχτρα του 'χε πει" λοιπόν ότι θα γίνει τραγουδιστής: "Δεν υπήρχε κάτι άλλο στο μυαλό μου εκτός από το να γίνω τραγουδιστής" δήλωσε ο τραγουδιστής.

Και από πού του κόλλησε το μικρόβιο; Κάποτε βοηθούσε τον πατέρα του να κουβαλάει αυτόγραφα και αφίσες για τις μεγάλες φίρμες, και ο πατέρας του ήταν ο πρώτος άνθρωπος που τον στήριξε στην προσπάθεια του να γίνει τργουδιστής αφού είπε στον ιδιοκτήτη του Posidonio κάποτε: "Τον βλέπεις αυτόν; κάποτε θα γίνει μεγάλος τραγουδιστής", που μάλλον και πατέρας του είχε την ίδια χαρτορίχτρα και του είχε σφυρίξει ότι ο γιόκας του θα γινόταν πρώτη φίρμα.

Και όταν ο Κιάμος ποσπαθούσε ν μπει στο σύστημα αλλά δεν τα κατάφερνε και πολύ και πάλι ο πατέρας που ήθελε να δει το γιόκα του στις πίστες τον ενθάρρυνε: "έτσι όπως πάμε, δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα. Εμείς θα πάμε αντίστροφα. Θα κάνουμε τον κόσμο να σε πλασάρει στα Μέσα. Θα αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο σε μικρά μαγαζιά. Θα αποκτήσεις εμπειρία. Θα μάθεις μόνος σου να κρατάς μαγαζί χωρίς να σε βαρεθεί ο κόσμος", είπε και έτσι κι έγινε.

Και μόνος του πρόγραμμα κρατάει και όλα όπως τα είπε ο πατέρας έγιναν. Σίγουρα αν είχε ακολουθήσει την καριέρα του γιατρού ο πατέρας θα είχε σώσει άπειρους …ασθενείς αφού θα τους έλεγε και ένα τραγουδάκι ο Κιάμος στο κρεβάτι του πόνου!
Ελένη Αναστασάκη