Φέργκι: Ο εμετός κατέστρεψε το ρομαντικό ταξίδι

20.05.2011
Απρόοπτα συμβαίνουν σε όλους, όσο διάσημοι και να είναι και υπάρχουν παραδείγματα που τα αποδεικνύουν περίτρανα διαρκώς, όπως αυτό της 36χρονης τραγουδίστριας, σύμφωνα με το πρακτορείο Cover Media.

Απρόοπτα συμβαίνουν σε όλους, όσο διάσημοι και να είναι και υπάρχουν παραδείγματα που τα αποδεικνύουν περίτρανα διαρκώς, όπως αυτό της 36χρονης τραγουδίστριας, σύμφωνα με το πρακτορείο Cover Media.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή της Ελέν ντε Τζενέρις, ο σύζυγος της Φέργκι (Fergie), Τζος Ντουχάμελ (Josh Duhamel) είχε διοργανώσει πριν από λίγο καιρό ένα ρομαντικό ταξιδάκι για δύο στο Μεξικό, το οποίο όμως κατέληξε σε… ναυάγιο!

Ο 38χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι παντρεμένος με την τραγουδίστρια των "Black Eyed Peas" από το 2009, είχε ζητήσει από την αγαπημένη του να είναι έτοιμη μια συγκεκριμένη στιγμή και να τον περιμένει στο σπίτι τους, χωρίς να της έχει δώσει καμία άλλη πληροφορία.

Η Φέργκι, η οποία τελευταία έχει γίει και σχεδιάστρια παπουτσιών, πρέπει να έπλεε σε πελάγη ευτυχίας από τον ρομαντισμό του καλού της, όμως… λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, αφού αρρώστησε ξαφνικά και όλα τα σχέδια πήγαν στον "βρόντο".

"Έλεγε συνέχεια ότι ήταν το πιο ρομαντικό πράγμα που είχε ζήσει και ότι δεν μπορούσε να το πιστέψει, αλλά τρεις ώρες μετά, ξερνούσε παντού χωρίς να μπορεί να το ελέγξει", διηγήθηκε ο Ντουχάμελ εξηγώντας πως η αρρώστια κράτησε για περίπου μιάμιση μέρα, την οποία εκείνος πέρασε κάνοντας σερφ, ως επί τω πλείστον.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε και για τα σχέδια του ζευγαριού σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας, ξεκαθαρίζοντας ότι οι δικές του αρχικές βλέψεις για πέντε και έξι παιδιά, έχουν πια περιοριστεί σε έναν πιο "ρεαλιστικό" αριθμό.

"Παλιότερα σκεφτόμουν ότι ήθελα πέντε και έξι παιδιά, όμως τώρα δεν το βλέπω και πολύ ρεαλιστικό αυτό. Άσε που τώρα είμαι σίγουρα και πιο εγωιστής από ότι νόμιζα ότι ήμουν, οπότε τελικά… τα δύο είναι μια χαρά", ολοκλήρωσε ο Τζος, χωρίς όμως να διευκρινίσει πότε σκοπεύουν με τη Φέργκι να… "βάλουν μπρος".

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να θυμηθείτε τη μεγάλη επιτυχία της Φέργκι με τίτλο "Big girls don't cry".

Ζωή Κίττα