Νεος έρωτας για τον Μικρούτσικο;

20.05.2011
Λίγες μέρες μετά την ξαφνική είδηση ότι η Δήμητρα Ρουμπέση έγινε μάνα, μαθαίνουμε τώρα και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όοοχι, μάνα δεν έγινε κι αυτός, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα εδώ και δύο μήνες

Λίγες μέρες μετά την ξαφνική είδηση ότι η Δήμητρα Ρουμπέση έγινε μάνα, μαθαίνουμε τώρα και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όοοχι, μάνα δεν έγινε κι αυτός, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα εδώ και δύο μήνες είναι και πάλι ερωτευμένος! Μάλιστα, ο έρωτας αυτός ήρθε στην κατάλληλη περίοδο για τον Ανδρέα, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια περνά δύσκολες ώρες, είναι απομονωμένος απ’ όλους, ενώ για ενάμιση χρόνο κανείς δεν τον είχε δει, αφού απέφευγε συστηματικά τις δημόσιες εμφανίσεις.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση που έκανε ήταν πριν λίγο καιρό στη γιορτή του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και η αλλαγή στη διάθεση του ήταν εμφανής. Και όπως λένε, για όλα φταίει ο έρωτας που μπήκε στη ζωή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κονέ το έκανε ο γιος του Στέργιος αφού η τυχερή είναι φίλη του. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα σχέση του Μικρούτσικου δεν έχουν γίνει γνωστές, αφού ο ίδιος θέλει να την προστατεύσει.

Έτσι, μόνο οι πολύ δικοί του άνθρωποι ξέρουν γι αυτήν. Πάντως, πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ανδρέα (για πρώτη φορά μετά από καιρό) να κάνει ψώνια για το σπίτι. Στο πλευρό του ήταν μία ξανθιά κυρία, η οποία κρατούσε τις σακούλες, ενώ κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για απλή φίλη του ή για το new love.