Σολωμού - Μουζουράκης: Τους χωρίζει μία θαυμάστρια;

23.05.2011
Την πιο δύσκολη περίοδο φαίνεται ότι διανύει η σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη κι ας είναι καλά γι αυτό μία... θαυμάστρια. Γιατί, μπορεί η ηθοποιός να λέει συνέχεια και να δείχνει ότι είναι άνετη και υπεράνω

Την πιο δύσκολη περίοδο φαίνεται ότι διανύει η σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη κι ας είναι καλά γι αυτό μία... θαυμάστρια. Γιατί, μπορεί η ηθοποιός να λέει συνέχεια και να δείχνει ότι είναι άνετη και υπεράνω στις σχέσεις της, όμως, έρχεται η στιγμή που βγαίνει από μέσα της η ανασφάλεια της ερωτευμένης γυναίκας με όλα τα... συνοδευτικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο χωρισμός της με τον Μουζουράκη είναι πλέον ορατός, εξαιτίας της έντασης που έφερε ανάμεσα τους μία θαυμάστρια του. Το ζευγάρι είχε βγει έξω, όταν νεαρή κοπέλα πλησίασε τον ηθοποιό-τραγουδιστή και τον άρχισε στον μπίρι μπίρι. Τι κι αν η Σολωμού ήταν παρούσα; Τη θαυμάστρια μήτε που την προβλημάτισε η λεπτομέρεια αυτή, αλλά ως φαίνεται, δεν προβλημάτισε και τον Μουζουράκη, του οποίου η κουβέντα με τη νεαρή κράτησε κάμποση ώρα.

Όπως καταλαβαίνεις, η Σολωμού ήρθε κι έγινε έξαλλη, αλλά στην αρχή είπε να δώσει τόπο στην οργή και να δείξει την απαραίτητη ανωτερότητα. Αλλά το κακό είχε γίνει. Και τις επόμενες μέρες οι καβγάδες έδιναν κι έπαιρναν. Είπαμε, τής βγήκε από μέσα η ανασφάλεια της ερωτευμένης γυναίκας, και η «ανώτερη και cool» φύση της πήγε περίπατο. Μάλιστα, φήμες θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται κοντά στον χωρισμό, αφού το κλίμα μεταξύ τους δεν είναι και το καλύτερο. Πάντως, η αντίδραση της Σολωμού μάς προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Αλλά ακόμη και στον έρωτα οι «θεωρίες της Μαρίας» πάνε περίπατο.