Ο κρυφός γάμος της Μελέτη!

24.05.2011
Παράπονο δεν έχουμε από την Ελεονώρα Μελέτη, φροντίζει συχνά (κάθε λίγο και λιγάκι δηλαδή) να μας αποκαλύπτει και κάτι από την προσωπική της ζωή. Κι εκεί, που πιστεύαμε ότι πλέον τα έχουμε μάθει σχεδόν

Παράπονο δεν έχουμε από την Ελεονώρα Μελέτη, φροντίζει συχνά (κάθε λίγο και λιγάκι δηλαδή) να μας αποκαλύπτει και κάτι από την προσωπική της ζωή. Κι εκεί, που πιστεύαμε ότι πλέον τα έχουμε μάθει σχεδόν όλα για εκείνη, βγαίνει στην κάμερα των ΚαραμεροΧαριτάτων (αυτό πάλι; Να κρατάει τα καλά για τους ανταγωνιστές και τα «αδέλφια» της στην οικογένεια του Star να αρκούνται απλά στην αναπαραγωγή;) και κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη… «Έχω παντρευτεί κρυφά»!!!

Μας έπεσε η τυρόπιτα από το χέρι, όταν ακούσαμε ότι η Ελεονώρα έχει υπάρξει παντρεμένη. Αν κι αυτά τα πράγματα λέγονται σιγά σιγά, εκείνη προτίμησε να μας το ρίξει στο δόξα πατρί. Ο κρυφός γάμος, λοιπόν, της παρουσιάστριας έγινε πριν χρόνια σε χωριό του Μεξικό, όπου είχε πάει διακοπές με τον τότε αγαπημένο της.

Διαζύγιο δεν πήρε και όχι δεν είναι ακόμη παντρεμένη, διότι όπως εξήγησε στο καπάκι, ο γάμος εκείνος ήτο άκυρος. Βλέπεις, παντρεύτηκαν σε ένα χωριό που οι γάμοι εκεί δεν έχουν ισχύ. Κι αναρωτιέσαι εσύ τώρα, πώς η Μελέτη που σκίζει τα ρούχα της ότι δεν είναι φαν του γάμου, βάζει νυφικό. Όπως επίσης εξήγησε (μη μας αφήσει και με την απορία) τότε της είχε πει μία αστρολόγος ότι θα κάνει δύο γάμους. Κι επειδή εκείνη δεν θέλει να παντρευτεί δυο φορές, είπε να κάνει έναν άκυρο για να βγάλει την πρόβλεψη. Και να εδώ ταιριάζει ταμάμ το… ο, τι φανεί του λώλο Στεφανή!!!