Τα παιδιά των Μπραντζελίνα στο σινεμά

24.05.2011
Μπορεί να είναι μια από τις πιο διάσημες οικογένειες στον κόσμο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν απλά καθημερινά πράγματα όπως όλοι εμείς, οι… κοινοί θνητοί.


Μπορεί να είναι μια από τις πιο διάσημες οικογένειες στον κόσμο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν απλά καθημερινά πράγματα όπως όλοι εμείς, οι… κοινοί θνητοί.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) βρέθηκαν στις Κάννες για το κινηματογραφικό φεστιβάλ που μόλις ολοκληρώθηκε και πήραν μαζί και τα έξι παιδιά τους.
Και παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά τους βρήκαν χρόνο να πάνε και τα παιδιά τους στον κινηματογράφο. Τα τέσσερα μεγαλύτερα τουλάχιστον…

Και φυσικά δεν είδαν ό,τι και ό,τι.

Η οικογένεια παρακολούθησε την ταινία "Kung Fu Panda 2", στην οποία η μαμά Άντζι έχει συμμετοχή δανείζοντας τη φωνή της στην τίγρη της ιστορίας. Ο Μάντοξ, ο Παξ, η Σιλό και η Ζαχάρα πήραν στο χέρι τα ποπ κορν και τα αναψυκτικά τους και απόλαυσαν την ταινία, ενώ στο τέλος, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της Τζολί, δήλωσαν ότι προτιμούσαν τον χαρακτήρα του πάντα –που ερμήνευε ο Τζακ Μπλακ (Jack Black)- από αυτόν της τίγρης. Μαχαιριά στην καρδιά της μάνας!

Στυλιστικά η εμφάνιση του ζεύγους συζητήθηκε αρκετά, αφού ενώ ο Μπραντ έδειχνε πολύ χαλαρός και καθημερινά ντυμένος με το μπεζ συνολάκι του, η Αντζελίνα "τρόμαξε" κάπως τα πλήθη με την όψη καλόγριας που της προσέδιδε η μαύρη κάπα που έριξε επάνω από τα επίσης μαύρα ρούχα που φορούσε. Αν δεν ήταν το σούπερ σκίσιμο στο μπουτάκι, δηλαδή, θα λέγαμε ότι βγήκε κατ' ευθείαν από το μοναστήρι.

Εικόνες από την εμφάνιση του ζεύγους αμέσως πριν από την προβολή της ταινίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Κατά τα άλλα, ο Μπραντ έφυγε ενθουσιασμένος από τη Γαλλία καθώς "Το δέντρο της ζωής", η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε, κέρδισε τελικά τον Χρυσό Φοίνικα, ενώ το ζευγάρι αυτό τον καιρό έχει και άλλα ζητήματα στο μυαλό του καθώς η ανακαίνιση του σπιτιού τους στη Γαλλία προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου