Βατίδου: Ζητά πέντε εκατομμύρια από τον Κούγια;

14.06.2011
Εκεί που νομίζαμε ότι το σήριαλ Εύη Βατίδου – Αλέξης Κούγιας είχε τελειώσει οριστικά ειδικά μετά την έκδοση του διαζυγίου τους πριν πέντε μήνες, έρχεται η πρώην κυρία Κούγια και καταθέτει αγωγή εναντίον του. Γιατί καλός ο έρωτας που ζει τον τελευταίο καιρό η Βατίδου, αλλά κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται.

Εκεί που νομίζαμε ότι το σήριαλ Εύη Βατίδου – Αλέξης Κούγιας είχε τελειώσει οριστικά ειδικά μετά την έκδοση του διαζυγίου τους πριν πέντε μήνες, έρχεται η πρώην κυρία Κούγια και καταθέτει αγωγή εναντίον του. Γιατί καλός ο έρωτας που ζει τον τελευταίο καιρό η Βατίδου, αλλά κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται. Έτσι, κατέβηκε για λίγο από το... ροζ συννεφάκι που είναι τελευταία κι επέστρεψε στη σκληρή πραγματικότητα, τον χωρισμό της δηλαδή με τον Κούγια.

‘Έτσι, όπως ακούσαμε στην «Πρωινή Μελέτη» η Bατίδου ζητά από τον πρώην πέντε εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχεί στο 1/3 της περιουσίας που απέκτησε από το 2000 και μετά. Μάλιστα στην αγωγή περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όσα απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους, μεταξύ άλλων και τέσσερα ακίνητα.

Αναφέρει και το κόστος τους για το καθένα ξεχωριστά, έκανε και τη σούμα και της προέκυψαν τα πέντε μύρια, τα οποία και διεκδικεί. Ωστόσο, το καλύτερο μάς το επεφύλαξε για το τέλος η Βατίδου, που με τα χαριτωμένα της στο τέλος μας κάνει να υποστηρίζουμε Αλέξη. Γιατί, πώς να μην τον υποστηρίξουμε όταν εκείνη λέει ότι η καριέρα του εκτοξεύτηκε μετά το γάμο τους, αφού εκείνος αξιοποίησε τη δημοσιότητα που πήρε το γεγονός; Εμ, έτσι είναι. Κοτζάμ «Μις Ελλάς» στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 παντρεύτηκε, ξέρεις τι μπόνους σου δίνει αυτό; Είχε ο άλλος να αντιμετωπίσει τα ισόβια δεσμά κι εκεί που σκεφτόταν σε ποιο δικηγόρο να πάει, έβλεπε σε ένα πλάνο αρχείο την Βατίδου κι έλεγε: «Α, πάμε στον άντρα της. Για να την έχει παντρευτεί, πρέπει να είναι καλός».

Αμ το άλλο; Η Βατίδου διεκδικεί τα εν λόγω μύρια, διότι σου λέει: εκείνος είχε ηρεμία, ασφάλεια και καριέρα στα ύψη με τον γάμο μας, ενώ εγώ περιορίστηκα στα συζυγικά και οικογενειακά καθήκοντα.