Τα "φανερώματα" της Τζένιφερ Άνιστον

23.06.2011
Ύστερα από τόση κουβέντα σχετικά με το θέμα, τελικά, η 42χρονη ηθοποιός και ο 39χρονος νέος αγαπημένος αποφάσισαν να μην κρύβονται άλλο.


Ύστερα από τόση κουβέντα σχετικά με το θέμα, τελικά, η 42χρονη ηθοποιός και ο 39χρονος νέος αγαπημένος αποφάσισαν να μην κρύβονται άλλο.

Λίγες μέρες αφού κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) σπίτωσε τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux), οι δυο τους βγήκαν για φαγητό μαζί με τον φίλο τους, φωτογράφο Τέρι Ρίτσαρντσον (Terry Richardson).

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το γεγονός όμως ότι επέτρεψαν στον Ρίτσαρντον να τους φωτογραφίσει σε τρυφερή στιγμή "σαλιαρίσματος", αλλά και να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στο μπλογκ του.

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες πάρθηκαν στο Σόχο της Νέας Υόρκης όπου διασκέδαζε την Τρίτη το βράδυ η παρέα των τριών και η οικειότητα των δύο ηθοποιών είναι εμφανής.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η Τζένιφερ και ο Θερού βγαίνουν μαζί κρυφά από τον Μάιο, όμως "μετά τον χωρισμό του Τζάστιν από την εδώ και χρόνια σύντροφό του, σχεδιάστρια κοστουμιών Χάιντι Μπίβενς (Heidi Bivens)".

Η τελευταία λεπτομέρεια τονίζεται ιδιαίτερα από τους φίλους της Άνιστον μαζί με την ατάκα "Η Τζεν δεν θα έβγαινε ποτέ με κάποιον που έχει δεσμό". Προφανώς οι μνήμες της δικής της εμπειρίας είναι ακόμη νωπές. Θυμίζουμε ότι το 2005 ήταν η χρονιά που ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και χώρισε. Τόσα χρόνια μετά, η χρονική ακολουθία των γεγονότων δεν είναι ξεκάθαρη αλλά…

Ζωή Κίττα