Ζέτα και γονείς στη συναυλία του "γαμπρού"!

07.07.2011
Ήταν να μην πάρουν απόφαση η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να ξεκινήσουν τις κοινές εμφανίσεις. Όπως και με τις συνεντεύξεις που έδιναν και μιλούσαν για τον έρωτα τους, έτσι και με τις εμφανίσεις. Τις τελευταίες μέρες τους

Ήταν να μην πάρουν απόφαση η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να ξεκινήσουν τις κοινές εμφανίσεις. Όπως και με τις συνεντεύξεις που έδιναν και μιλούσαν για τον έρωτα τους, έτσι και με τις εμφανίσεις. Τις τελευταίες μέρες τους βλέπουμε παντού μαζί. Σαν την Μαριώ και τον Αντώνη, που λέμε και στο χωριό μου.

Και προβλέπεται όλο το καλοκαίρι να τους βλέπουμε συνέχεια μαζί, αφού φέτος η Ζέτα είπε να γίνει... φύλακας –άγγελος του καλού της και νατον ακολουθεί παντού στην περιοδεία του ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μετά την Αυστραλία, η Ζέτα είναι διατεθειμένη να ακολουθήσει τον αοιδό σε πόλεις και χωριά της χώρας μας, όπου δίνει δηλαδή εκείνος συναυλίες, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου... Χατζηγιάννη και διακοπές.

Και μη νομίζεις ότι η Μακρυπούλια στις συναυλίες είναι μόνο στα παρασκήνια και τρώει... greek σουβλάκι. Κάθεται στις κερκίδες ωσάν άλλη... Χατζηγιαννίτσα και απολαμβάνει τη συναυλία. Όπως καλή ώρα έγινε την Τρίτη, όπου σύσσωμο το Μακρυπουλέικο (μάνα και πατέρας) μαζί με την κόρη τους απόλαυσαν τον... γαμπρό. Στιγμή δεν πήρε η Ζέτα τα μάτια της (τα οποία την περισσότερη ώρα τα είχε κλειστά), στιγμή δεν έφυγε ο φακός από την οικογένεια. Να έβλεπες πατέρα Μακρυπούλια. Όλα τα λεφτά. Σαν τη μύγα μες στο γάλα έμοιαζε, έχοντας μπροστά, πίσω, δίπλα, πέρα και δώθε τις «Χατζηγιαννίτσες» να χτυπιούνται, να κλαίνε και να ουρλιάζουνε.... «Μιχάααααλη σ’ αγαπάω»!!!