Το αγόρι της Άνιστον ξύρισε το μούσι για χάρη της

08.07.2011
Η λαμπερή ηθοποιός άφησε τα αποτυπώματα των χεριών και των ποδιών της στο Χόλιγουντ στο δημοφιλές "Grauman's Chinese Theatre" περνώντας έτσι στην αιωνιότητα της ιστορίας του κινηματογράφου

Κάνε μας LIKE και στο FACEBOOK/ https://www.facebook.com/womenonly.gr

Η χτεσινή ημέρα ήταν πολύ σημαντική και ξεχωριστή για την 42χρονη Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston).


Η λαμπερή ηθοποιός άφησε τα αποτυπώματα των χεριών και των ποδιών της στο Χόλιγουντ στο δημοφιλές "Grauman's Chinese Theatre" περνώντας έτσι στην αιωνιότητα της ιστορίας του κινηματογράφου, όπως συνέβη και στο παρελθόν με πολλές επώνυμες κυρίες όπως η Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe), η Μπέτυ Ντέιβις (Bette Davis) και η Σοφία Λόρεν (Sophia Loren).


Η Άνιστον έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ αλλά μάλλον η ευτυχία που ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, δεν είχε να κάνει με τα αποτυπώματα που άφησε αλλά με τον έρωτα που την έχει χτυπήσει κατακούτελα.


Όπως ήταν φυσικό, όλοι οι ρεπόρτερ έψαχναν το αγόρι της, τον 39χρονο επίσης ηθοποιό Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) ανάμεσα στο κοινό που παραβρέθηκε στην τελετή προς τιμήν της Τζένιφερ στη Λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ (Hollywood Walk of Fame).

Ευτυχώς για εμάς, η 42χρονη Άνιστον πέταξε ένα φιλάκι προς τον αγαπημένο της και έτσι εντοπίσαμε το Θερού, φρεσκοξυρισμένο και περιποιημένο στην τρίχα.

Ποιός Μπραντ Πιτ. Ο Θερού είχε ξεφορτωθεί το μούσι- σήμα κατατεθέν του και εμφανίστηκε ατσαλάκωτος με λευκό πουκάμισο και λεπτή μαύρη γραβάτα ενώ τα μαλλιά του ήταν στρωμένα πίσω αφήνοντας μας να θαυμάσουμε τη γοητεία του.


Η Τζένιφερ που επέλεξε για την τελετή αυτή ένα floral φόρεμα του οίκου "Prada" συνδυασμένο με γόβες "Gucci", δεν σταματούσε να χαμογελά ενώ στις δηλώσεις τόνισε την έκπληξή της για την βράβευσή της αυτή:

"Φίλοι μου πρέπει να το πω. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευω πως θα κολλούσα το σώμα μου στο τσιμέντο για καλό σκοπό".


Ο 39χρονος κωμικός Τζάστιν έδειχνε προσηλωμένος στην Τζεν και παρόλο που δεν φωτογραφήθηκαν μαζί δημοσίως, η 42χρονη ηθοποιός έχει αποφασίσει να βάλει ακόμα και την καριέρα της σε προσωρινή παύση για έναν χρόνο για να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους!

Κατερίνα Πατούλια