Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: τον έπιασαν να κάνει σεξ

08.07.2011
Ο 30χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής που φωτογραφήθηκε πιο αισθησιακά από ποτέ με την Μίλα Κούνις για το αμερικάνικο περιοδικό "Elle" αποκάλυψε πως παλιότερα τον έκαναν τσακωτό τη στιγμή που έκανε σεξ με νεαρή συνομήλική του.

Κάνε μας LIKE και στο FACEBOOK/ https://www.facebook.com/womenonly.gr

Ένα ιδιαίτερο και εξαιρετικά ταπεινωτικό περιστατικό αποκάλυψε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο 30χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής που φωτογραφήθηκε πιο αισθησιακά από ποτέ με την Μίλα Κούνις για το αμερικάνικο περιοδικό "Elle" αποκάλυψε πως παλιότερα τον έκαναν τσακωτό τη στιγμή που έκανε σεξ με νεαρή συνομήλική του.

Και δεν ήταν άλλη από την μητέρα του Τζάστιν που τον συνέλαβε επ' αυτοφώρω στο κρεβάτι την ώρα της πράξης, η οποία καθόλου άνετη και χαρούμενη δεν ήταν με το θέαμα.

Ο γόης Τίμπερλεϊκ που πρόσφατα μας αποκάλυψε πως χαλαρώνει μόνο με το χόρτο, αποκάλυψε και λεπτομέρειες του εν λόγω περιστατικού:

"Η μαμά μου με έκανε τσακωτό και πραγματικά τσαντίστηκε πολύ. Ήμουν πολύ μικρός για να κάνω σεξ και γι' αυτό νευρίασε", τόνισε ο 30χρονς σταρ στη συνέντευξή του στο “Elle” Αυγούστου.

Στο ίδιο τεύχος, το αφεντικό πλέον και του "My Space" που κατά καιρούς υπήρξε ζευγάρι με μεγάλες και κούκλες σταρ όπως η Κάμερον Ντίαζ, η Σκάρλετ Γιόχανσον και πιο πρόσφατα η Τζέσικα Μπίελ, μοιράζεται το εξώφυλλο του αμερικάνικου περιοδικού με τη συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία "Friends With Benefits", τη σεξοβόμβα Μίλα Κούνις (Mila Kunis).

Στην εν λόγω ταινία, οι δύο ηθοποιοί υποδύονται δύο φίλους που αποφασίζουν να σπρώξουν τη φιλία τους στο επόμενο επίπεδο, κάνοντας σεξ χωρίς να κάνουν δεσμό!

Όπως είναι φυσικό, η κουβέντα πήγε και στην άποψη που τρέφουν οι δύο συμπρωταγωνιστές επί του θέματος. Ο Τζάστιν εμφανίστηκε πιο πουριτανός και θεωρεί πως μια σχέση που στηρίζεται μόνο στη σωματική επαφή δεν μπορεί να έχει μέλλον:

"Είναι μια πραγματικά καλή ιδέα μέχρι που εξελίσσεται σε πολύ κακή ιδέα", τονίζει ο Τζάστιν για να έρθει η Μίλα να συμφωνήσει μαζί του λέγοντας πως οι γυναίκες δένονται συναισθηματικά και ποτέ δεν θα δουν μια σχέση καθαρά σεξουαλικά:

"Τελικά, η σχέση τελειώνει με ένα από τους δύο να θέλει να γίνει κάτι πιο σοβαρό. Τα συναισθήματα δημιουργούνται χωρίς να το θέλουμε και κάποιος καταλήγει να πληγωθεί. Άλλωστε, κατά το γυναικείο οργασμό, αποδεσμεύονται ορμόνες. Ποτέ δεν γνώρισα κάποια κοπέλα που μπορεί να κάνει σεξ χωρίς να νιώσει το παραμικρό συναίσθημα".

Και οι δύο ηθοποιοί τονίζουν πως πολλές φορές αισθάνθηκαν άβολα στα γυρίσματα της ταινίας αφού οι ερωτικές σκηνές είναι πολλές και το γυμνό κορμάκι τους θα το δούμε ακόμα περισσότερες.

Ειδικά ο Τζάστιν αστειεύτηκε πως ακόμα και τώρα προσπαθεί να μπει στο δωμάτιο που γίνεται το μοντάζ της ταινίας για να κόψει τη σκηνή που φαίνεται ο πισινούλης του, έχοντας πάντα στο μυαλό του το πώς θα αντιδράσει η μαμά του όταν δει την ταινία.

Δες και το τρέιλερ της ταινίας "Friends with Benefits" στο βίντεο που ακολουθεί:

Κατερίνα Πατούλια