Απαρηγόρητος ο τελευταίος σύντροφος της Έιμι

26.07.2011
Τρεις μέρες πέρασαν από τη σοκαριστική είδηση για τον θάνατο της 27χρονης διάσημης τραγουδίστριας και μετά τον πρώην άντρα της που ξέσπασε μην μπορώντας να δεχτεί τον χαμό της, ήρθε η σειρά του τελευταίου της συντρόφου να μιλήσει.

Τρεις μέρες πέρασαν από τη σοκαριστική είδηση για τον θάνατο της 27χρονης διάσημης τραγουδίστριας και μετά τον πρώην άντρα της που ξέσπασε μην μπορώντας να δεχτεί τον χαμό της, ήρθε η σειρά του τελευταίου της συντρόφου να μιλήσει.

Έχασα τη λατρεμένη μου”, ομολόγησε με πόνο καρδιάς ο Ρεγκ Τράβις (Reg Travis) μιλώντας στην εφημερίδα “The Sun” τονίζοντας ότι προσπαθεί με αγωνία να συνέλθει από το σοκ που του άφησε ο χαμός της αγαπημένης του, Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse).

“Οι τελευταίες τρεις μέρες ήταν σκέτη κόλαση. Βιώσαμε μια τραγική απώλεια και το μόνο που θέλουμε τώρα είναι ηρεμία και γαλήνη. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που περνάω και θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω όλους εκείνους που βρέθηκαν έξω από το σπίτι της Έιμι και την τίμησαν. Ένας τόσο όμορφος και λαμπερός άνθρωπος... Ακριβή μου αγάπη. Έχασα τη λατρεμένή μου... Την αγαπούσα τόσο πολύ”, ομολόγησε ο σκηνοθέτης χαρακτηρίζοντας τον θάνατό της ως ένα φρικτό ατύχημα.

Σύμφωνα με τον Τράβις η Έιμι είχε συνέλθει αρκετά τον τελευταίο καιρό, έκανε γυμανστική και γιόγκα και είχε πολύ καλή διάθεση. Τώρα βέβαια, εμείς δεχόμαστε αυτό που λέειο ο πονεμένος πρώην, αλλά τα γεγονότα άλλα δείχνουν.

Οι εικόνες της ταλαίπωρης τραγουδίστριας που εμφανίζεται “κόκαλο” στη συναυλία της στη Σερβία και στη συνέχεια ακυρώνει την υπόλοιπη περιοδεία της -συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισής της στην Αθήνα- είναι ακόμη νωπές. (Θυμηθείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί).

Κανείς δεν γνωρίζει τι έγινε στην πραγματικότητα. Η αλήθεια, όμως είναι ότι η σχέση της Γουάινχαουζ με τον Τράβις την είχε ηρεμήσει αρκετά -τουλάχιστον για όσο καιρό κράτησε, αφού οι κακές γλώσσες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει τον τελευταίο καιρό, γεγονός που οδήγησε ξανά την Έιμι στον δρόμο τον κακό.

Κατά τα άλλα, η Έιμι Γουάινχαουζ κηδεύτηκε χθες, Τρίτη, σε μια στενή οικογενειακή, εβραϊκή τελετή. Μάλιστα η τραγουδίστρια αποτεφρώθηκε, γεγονός που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα εκατομμύρια θαυμαστών της που θρηνούν τον χαμό της.

Στο μεταξύ, οι έρευνες για τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν καταλήξει κάπου συγκεκριμένα ακόμη, σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες, δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο στον χώρο της κρεβατοκάμαρας όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί της Έιμι το Σάββατο το απόγευμα.

Ζωή Κίττα