Όλα του γάμου δύσκολα και η Κιμ στρεσαρισμένη!

18.08.2011
Ιδιαιτέρως αγχωμένη είναι η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) που αυτό το Σάββατο 20 Αυγούστου θα παντρευτεί τον καλό της και παίκτη του μπάσκετ Κρις Χάμφρείς (Kris Humphries)!

Ιδιαιτέρως αγχωμένη είναι η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) που αυτό το Σάββατο 20 Αυγούστου θα παντρευτεί τον καλό της και παίκτη του μπάσκετ Κρις Χάμφρείς (Kris Humphries)!

Η 30χρονη τιβί σταρ αποφάσισε να γράψει η ίδια τους γαμήλιους όρκους της γεγονός που την έχει αγχώσει ιδιαίτερα όπως τονίζει άτομο του περιβάλλοντός της στο αμερικάνικο περιοδικό "OK!"

H Κιμ δυσκολεύεται ιδιαίτερα να διαλέξει τις λέξεις που θα φανερώσουν την αγάπη που νιώθει για τον αρραβωνιαστικό της ενώ προβληματισμένη είναι και για το τραγούδι που θα ντύσει τον χορό της με τον Κρις ως νιόπαντρο ζευγάρι.

Το νυφικό είναι βέβαια έτοιμο και φτιαγμένο από τη Βέρα Γουάνγκ (Vera Wang) που σχεδιάσε όχι ένα αλλά τρία φορέματα για την Καρντάσιαν. Απορία όλων είναι βέβαια, τι χρώμα θα έχουν τα νυφικά της Κιμ, η οποία ζήτησε από όλες τις καλεσμένες της στο μυστήριο να φορέσουν λευκά- κάτι που κάθε νύφη θα αντευχόταν!

Η οργανώτρια του γάμου της 30χρονης Κιμ, Σάρον Σακς (Sharon Sacks) τόνισε πάντως πως όλες οι μέλλουσες νύφες που θα δουν την νεαρή τηλε- αστέρα θα ζηλέψουν και θα θέλουν να της μοιάσουν!

Πολλοί βέβαια υποστηρίζουν πως το νυφικό της Καρντάσιαν θα έχει μπόλικο χρώμα για να ξεχωρίσει η ίδια από όλους τους καλεσμένους που θα είναι ντυμένοι στα λευκά (στα μαύρα θα είναι ντυμένοι οι άντρες καλεσμένοι)!

Πάντως, η βίλα που θα φιλοξενήσει το γάμο της Καρντάσιαν έχει ήδη να στολίζεται και φαίνεται πως τα έξοδα δεν απασχολούν τους μελλόνυμφους. Οι 500 καλεσμένοι μπορούν ακόμα και να φιλοξενηθούν στο υπερλουξ κτήμα της Σάντα Μπάρμπαρα! Η κατοικία ανήκει σε πρώην ανώτατο στέλεχος της Google και διαθέτει μεγάλους κήπους και 20 κρεβατοκάμαρες!

Όπως φημολογείται, η Καρντάσιαν έχει υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικότητας του φωτογραφικού υλικού του γάμου με το αμερικάνικο περιοδικό "People" αξίας 500.000 δολαρίων ενώ τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχει το σόου των Καρντάσιαν που θα ξεκινήσει να προβάλλεται και πάλι τον Οκτώβριο.

Την ημέρα του γάμου, δεκάδες υπάλληλοι ασφαλείας, θα φροντίσουν ώστε να μην περάσει κινητό τηλέφωνο ή κάμερα στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος!

Κατερίνα Πατούλια