Στα μαχαίρια Ντίαζ & Λόπεζ

18.08.2011
Οι δύο σταρ εκνευρίζουν αφόρητα η μία την άλλη, αλλά αναγκάζονται να συνεργαστούν για τις ανάγκες τις νέας ταινίας τους...

Οι δύο σταρ εκνευρίζουν αφόρητα η μία την άλλη, αλλά αναγκάζονται να συνεργαστούν για τις ανάγκες τις νέας ταινίας τους "What to Expect When You're Expecting" ("Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος", σε ελεύθερη μετάφραση), η οποία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον ερχόμενο Μάιο.

Όπως μεταδίδει το Cover Media, σύμφωνα με περιοδικό Star η Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz) και η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) "δεν χωνεύουν η μία την άλλη" και αποφεύγουν με κάθε τρόπο να συναντηθούν.

"Δεν μπερδεύονται πολύ μεταξύ τους, αλλά όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο μπορείς να κόψεις την ένταση με το μαχαίρι", είπε στο περιοδικό ένας εργαζόμενος στην παραγωγή.

Όπως εξηγεί η ίδια πηγή, η Τζένιφερ είναι περισσότερο δεμένη με την άλλη συμπρωταγωνίστρια της, την Μπρούκλιν Ντέκερ (Brooklyn Decker) καθώς και με τον επί της οθόνης αγαπημένο της, Ροντρίγκο Σαντόρο (Rodrigo Santoro).

"H Κάμερον βλέπει όλα αυτά, το σούσουρο γύρω από το διαζύγιο της Λόπεζ με τον Μαρκ Άντονι και τη δήθεν σχέση της με τον Ροντρίγκο σαν αντιπερισπασμό από τη δουλειά της", συμπληρώνει.

"Επιπλέον ενοχλείται από την τεράστια 'αυλή' που κουβαλάει μαζί της η Τζένιφερ στα γυρίσματα, η οποία περιλαμβάνει τη μαμά της, τρεις βοηθούς, μακιγιέρ και κομμωτές καθώς και τον μάνατζερ της.

"Πόσοι άνθρωποι χρειάζονται για να γυρίσει μια γυναίκα μια απλή σκηνή;", ήταν το σκωπτικό σχόλιο της σε κάποια στιγμή, ενώ σύμφωνα με τις φήμες η ίδια έχει πετάξει και ένα δυο καρφιά για τις υποκριτικές ικανότητες της Λόπεζ.

"Συγκεκριμένα, είπε ότι η Τζένιφερ έχει πολλά να μάθει και πέταξε μια μπηχτή για το πόσο καλύτερη είναι όταν ασχολείται με τις συνηθισμένες δουλειές της, δηλαδή με το τραγούδι και την κριτική επιτροπή στο Idol", αποκαλύπτει ο πληροφοριοδότης.

Παρόλα αυτά της Τζένιφερ δεν ιδρώνει τ' αυτί της και σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή "δεν μιλάει ούτε ρωτάει για την Κάμερον. Απλά φέρεται σαν να μην υπάρχει".