Πρώτη εμφάνιση για την παντρεμένη Κιμ

29.08.2011
Σχεδόν 10 μέρες πέρασαν από τον γάμο της 30χρονης διάσημης ριάλιτι σταρ και η πρώτη επίσημη εμφάνισή της ως παντρεμένη έγινε και άναψε… φωτιές!

Σχεδόν 10 μέρες πέρασαν από τον γάμο της 30χρονης διάσημης ριάλιτι σταρ και η πρώτη επίσημη εμφάνισή της ως παντρεμένη έγινε και άναψε… φωτιές!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των χθεσινών βραβείων MTV και θάμπωσε τα φλας –αφενός με τις "κοτρώνες" που γυάλιζαν στα δάχτυλά της, αφετέρου με το αποκαλυπτικό της φόρεμα

Έχοντας μόλις επιστρέψει από ένα σύντομο ταξιδάκι με τον αντρούλη της, Κρις Χάμφρεϊς (Chris Humphreys), η Κιμ αποκάλυψε μιλώντας σε ιταλικό περιοδικό, ότι ο αγαπημένος της προορισμός για διακοπές είναι το Μεξικό, τονίζοντας ότι σε κάθε ευκαιρία που βρίσκει, εκεί μόνο ξεκουράζεται πραγματικά.

"Όταν πηγαίνω εκεί, μου αρέσει να μην κάνω τίποτα. Ξυπνάω, κάνω ηλιοθεραπεία, κάνω μπάνιο και γενικά χαλαρώνω", εξηγεί η φρεσκοπαντρεμένη Κιμ, ενώ παράλληλα παραδέχεται ότι νιώθει πολύ περήφανη για όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

"Η πολύ σκληρή δουλειά", απάντησε η Κιμ, όταν η δημοσιογράφος θέλησε να μάθει το μυστικό της επιτυχίας. "Η τεμπελιά δεν βοήθησε ποτέ κανέναν. Πρέπει κανείς να έχει συγκεκριμένους στόχους και να μην παρεκκλίνει ποτέ", συμπλήρωσε η μία από τις τρεις αδελφές που έγιναν διάσημες εκθέτοντας τη ζωή τους στην τηλεόραση.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η συζήτηση γύρισε στην μητέρα και μάνατζερ της Κιμ, Κρις Τζένερ (Kris Jenner). Η δημοσιογράφος θέλησε να μάθει ποιο ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που η μαμά πέρασε στην κόρη και η απάντηση ήταν άμεση. "Να μην απαρνηθώ τις καμπύλες μου και να είμαι πάντα κοντά στις αδελφές μου, όπως και εκείνες, άλλωστε", ξεκαθάρισε η Κιμ τονίζοντας ότι "δεν ήταν πολύ εύκολο να μεγαλώνει σε έναν κόσμο γεμάτο αδύνατα κορίτσια". Δύσκολη ζωή για TV περσόνες…

Ζωή Κίττα