Βατίδου: Πρόβα γάμου στη Μύκονο;

29.08.2011
Η Εύη Βατίδου πάντα ήταν στόχος των παπαράτσι. Παλιά για τις αναλογίες της, μετά για τον γάμο και τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Αλέξη Κούγια και τώρα για τη σχέση της με τον γνωστό επιχειρηματία.

Eχοντας από τον Φλεβάρη στα χέρια της το διαζευκτήριο με τον ποινικολόγο, το οποίο μάλιστα φέρει τη σφραγίδα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, η Εύη Βατίδου δεν έχει κανέναν λόγο να κρύβεται αλλά και να σκέφεται έναν δεύτερο γάμο. «Θα ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Είναι πολύ μεγάλη απόφαση ο δεύτερος γάμος. Δεν το αποκλείω, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται χρόνος. Πάντως, αν μου έκανες αυτή την ερώτηση πριν από δύο χρόνια, θα σου έλεγα με βεβαιότητα ''όχι''. Οταν, όμως, γνωρίζεις έναν άνθρωπο που αρχίζει να σου βγάζει αυτά τα συναισθήματα, αλλάζεις γνώμη. Για να σου πω την αλήθεια, δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω ούτε μια πραγματική, κανονική, απλή καθημερινή σχέση ύστερα απ’ όσα μου είχαν συμβεί, πόσω μάλλον να σκεφτώ τον γάμο», ανέφερε σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια τον προηγούμενο Μάρτιο μιλώντας ανοιχτά για τον δεσμό της με τον Μιχάλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2010. Αν και γνωρίζονταν πολλά χρόνια, ξαναβρέθηκαν σε μια βραδινή έξοδο μέσω κοινής παρέας. «Η Εύη εκείνη την περίοδο δεν περνούσε και τις καλύτερες ημέρες της ζωής της. Αρχικά έκαναν στενή παρέα και στη συνέχεια αποφάσισαν να είναι μαζί χωρίς ωστόσο να μιλούν γι’ αυτό. Ακόμη και όταν κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από νυχτερινά κέντρα δεν παραδέχθηκαν τίποτα. Τα προβλήματα εκείνη την περίοδο ήταν πολλά», λέει στο Radar! πρόσωπο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο Ιούλιο από την παραλία της Ψαρρούς στη Μύκονο και λέγεται πως ενόχλησαν τον επιχειρηματία. Ο γιος του πρώην προέδρου της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Βλάσση Σταθοκωστόπουλου, παρά το γεγονός ότι η οικογένειά δραστηριοποιείται στη διασκέδαση άρα και στη showbiz, δεν τα πάει πολύ καλά με τη δημοσιότητα. Με πολύχρονες σπουδές στο εξωτερικό, ασχολείται με τις επιχειρήσεις της οικογένειας και παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει συνδεθεί με επώνυμες κυρίες κανένας δεσμός του δεν είδε το φως της δημοσιότητας.

Τα φετινά παπαράτσι δεν τον απασχόλησαν ιδιαίτερα. «Εχει συνειδητοτοποίησει ότι η σύντροφός του εδώ και πολλά χρόνια είναι εκτεθειμένη στη δημοσιότητα. Πλέον και ο ίδιος το συνήθισε», λέει φίλος του στο Radar! O φωτογραφικός φακός αποθανάτισε το ζευγάρι να χαίρεται τον ήλιο και την θάλασσα στην αγαπημένη του παραλία της Ψαρρούς. Οπως υποστηρίζουν οι φίλοι τους, είναι πολύ ευτυχισμένοι και σίγουροι για τη σχέση τους που μετρά ήδη δεκαεννέα μήνες. Οσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου, το σκέφτονται, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητές τους.

  • Δεν έτυχε
    Παρά το γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια ο Αλέξης Κούγιας έλεγε ότι δεν θα ξανακάνει διακοπές στη Μύκονο, φέτος άλλαξε γνώμη και βρέθηκε για λίγες ημέρες στο νησί μαζί με φιλική του παρέα. Δεν έτυχε να συναντηθεί με την Εύη Βατίδου, αν και πλέον διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ