Αντζελίνα: Ο Μπραντ με θεωρεί εφιάλτη

31.08.2011
Η διάσημη 35χρονη σταρ του Χόλιγουντ έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό "Vanity Fair" και μίλησε –ακόμη μια φορά- για όλα!

Η διάσημη 35χρονη σταρ του Χόλιγουντ έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό "Vanity Fair" και μίλησε –ακόμη μια φορά- για όλα!

Ανάμεσα στα πολλά που αποκάλυψε αυτή τη φορά η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) ήταν και το ότι ο σύντροφός της αστειεύεται λέγοντας ότι τώρα που εκείνη έχει ήδη σκηνοθετήσει μια ταινία θα είναι ένας "εφιάλτης" για τους σκηνοθέτες με τους οποίους θα συνεργαστεί στο μέλλον.

"Ο Μπραντ πιστεύει ότι θα είμαι σκέτος εφιάλτης, από εδώ και πέρα. Η προσωπική μου εμπειρία ήταν τόσο καλή που νομίζει ότι δεν θα έχω καμία υπομονή με τους υπόλοιπους σκηνοθέτες, πράγμα που συμβαίνει έτσι κι αλλιώς, ήδη", εξήγησε η Αντζελίνα τονίζοντας ότι δεν ανέχεται ανθρώπους που δουλεύουν σε μια ταινία και θεωρούν ότι πρόκειται για το πιο περίπλοκο θέμα στον κόσμο.

"Δεν ένιωσα ποτέ τόσο εκτεθειμένη. Σε όλη μου την καριέρα κρυβόμουν πίσω από τα λόγια άλλων ανθρώπων. Τώρα μιλάω εγώ", υποστηρίζει με πάθος η Αντζελίνα μιλώντας για την πρώτη της απόπειρα πίσω από τις κάμερες, η οποία πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να ολοκληρωθεί, έτσι και αλλιώς.

Η Τζολί έγραψε επίσης το σενάριο της ταινίας το οποίο της προέκυψε μια περίοδο που πέρασε "απομονωμένη" στο σπίτι της στη Γαλλία γιατί ήταν άρρωστη και δεν της επιτρεπόταν να έρθει σε επαφή με τα παιδιά της.

"Ήμουν στη σοφίτα του σπιτιού, μόνη. Δεν βλέπω τηλεόραση και δεν ήθελα να διαβάσω. Έτσι, άρχισα να γράφω. Ξεκίνησα από την αρχή και έφτασα μέχρι το τέλος. Έτσι απλά. Μετά, έδωσα την ιστορία μου στον Μπραντ να τη διαβάσει και εκείνος δεν τη βρήκε καθόλου άσχημη", περιέγραψε η Αντζελίνα, συμπληρώνοντας ότι στην αρχή δεν είχε πρόθεση να τη σκηνοθετήσει, αλλά στη συνέχεια ένιωσε ότι δεν μπορούσε να την εμπιστευθεί σε κανέναν άλλο. Η συνέχεια στις οθόνες…

Όσο για τα προσωπικά της –τα οποία φυσικά προέκυψαν στην κουβέντα- η Αντζελίνα υπήρξε κάθετη: "Δεν υπάρχει κάποιος κρυφός γάμος. Δεν είμαι έγκυος. Δεν υιοθετώ, προς το παρόν".

Ζωή Κίττα