Θρήνησε, το χάνουμε το κορμί πατριώτη!!!

31.08.2011
Ήρθε στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές (γιατί σαν τα νησιά μας κι especially τη Μύκονο... πουθενά), αλλά φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Τι ήρθε από το Μιλάνο μετά από καιρό και θα περνούσε η επίσκεψη της έτσι στο ντούκου;

Ήρθε στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές (γιατί σαν τα νησιά μας κι especially τη Μύκονο... πουθενά), αλλά φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Τι ήρθε από το Μιλάνο μετά από καιρό και θα περνούσε η επίσκεψη της έτσι στο ντούκου; Όοοχι. Γι αυτό και η Ρία Αντωνίου αποφάσισε να κάνει... σαματά.

Η δήλωση – βόμβα που έκανε: «Δεν είμαι χαζή» ακόμα ηχεί «ντιιιν» στα αυτιά μου και νομίζω ότι δύσκολα θα ξεπεραστεί. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Σε μία εποχή που η ελληνική showbiz δοκιμάζεται πιο πολύ από ποτέ και διάσημα κορμιά αμφισβητούνται περισσότερο από ποτέ, ελέω ρετούς, η Ρία το τόλμησε.

Έκανε εμφανίσεις στην παραλία αλλά και τα βράδια στα κλαμπ χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Γιατί σου λέει το μοντέλο, άμα έχεις φυσική ομορφιά δεν φοβάσαι για τίποτε. Άσε, που κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες της με μπικίνι, χωρίς ρετούς και είμαστε σίγουροι ότι πολλές κυρίες της showbiz θα έσκασαν από τη ζήλια τους.

Κι εκεί που είπαμε ότι επιτέλους η Ρία επέστρεψε και κυκλοφορεί ανάμεσα μας, έρχεται και μας σοκάρει με νέα δήλωση. «Δε ξαναγυρίζω στην Ελλάδα». Θρήνησε. Το κορμί πατριώτη ξαναφεύγει για Μιλάνο κι από εκεί πάει Αμερική όπου θα ξεχειμωνιάσει. Στην Ελλάδα, δε, το κόβουμε να επιστρέφει του χρόνου το καλοκαίρι για τα μπάνια των celebrities. Ελπίζουμε τότε να επιστρέψει με νέα θανατηφόρα ατάκα, ανώτερη από το... «Δεν είμαι χαζή»!!!!