Γνωστός στυλίστας παλεύει με τη νευρική ανορεξία!

31.08.2011
Μετά την αποκάλυψη του τηλεοπτικού μάγειρα, Ευτύχη Μπλέτσα ότι πριν τρία χρόνια είχε φτάσει στα όρια της νευρικής ανορεξίας, ήρθε η σειρά να μάθουμε ότι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει γνωστός στυλίστας.

Μετά την αποκάλυψη του τηλεοπτικού μάγειρα, Ευτύχη Μπλέτσα ότι πριν τρία χρόνια είχε φτάσει στα όρια της νευρικής ανορεξίας, ήρθε η σειρά να μάθουμε ότι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει γνωστός στυλίστας. Και είναι αλήθεια ότι στενοχωρηθήκαμε τα μάλα, διότι ο εν λόγω στυλίστας, που ένα φεγγάρι έκανε και τηλεόραση, είναι από τα πιο αγαπημένα και συμπαθέστατα πρόσωπα που έχουν περάσει από τη μικρή οθόνη.

Η περιπέτεια του γνωστού στυλίστα φαίνεται ότι ξεκίνησε όταν τα φώτα της τηλεόρασης έφυγαν από πάνω του. Όταν η πρωινή καθημερινή εκπομπή στην οποία συμμετείχε κι έκλεβε την παράσταση με τα σκετς του, σταμάτησε άδοξα. Μετά το τέλος της εκπομπής, είναι αλήθεια ότι τον χάσαμε και δεν ήταν λίγες φορές που αναρωτιόμασταν πού να είναι αυτή η λατρεμένη ψυχή.

Εξάλλου, στα αφιερωματικά βιντεάκια του Θέμου, οι γκάφες του αλλά και ο ίδιος είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Την αποκάλυψη, λοιπόν, για το πρόβλημα του στυλίστα ο οποίος έχει φτάσει στα όρια της νευρικής ανορεξίας, έκανε ο επιστήθιος φίλος του, Βασίλειος Κωστέτσος. Ο σχεδιαστής μίλησε στο Star και δεν έκρυψε την αγωνία του για τον φίλο του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχε χάσει πολλά κιλά, ενώ για κάποιο διάστημα αναγκάστηκε να κανει «συντήρηση στον οργανισμό του με βιταμίνες». Τώρα έχει πάρει βάρος και ζυγίζει 49 κιλά. «Οριακά το πρόλαβε» είπε φανερά στεναχωρημένος ο Βασίλειος.

Aκολούθησέ μας και στο Facebook/ https://www.facebook.com/womenonly.gr