Κολέτσα - Καφές: Νέος έρωτας στην πόλη;

19.09.2011
Ραντεβού στη Γλυφάδα για καφέ, πριβέ δείπνο δίπλα στη θάλασσα και το περασμένο Σάββατο κοινή έξοδος στον Γιώργο Μαζωνάκη. Τι τρέχει μεταξύ της Χριστίνας Κολέτσα και του παίκτη της ΑΕΚ Παντελή Καφέ;

Φίλοι και των δύο κάνουν λόγο για «ειδύλλιο στον προθάλαμο». Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και η σέξι τραγουδίστρια γνωρίστηκαν κάποιους μήνες πριν μέσω κοινής παρέας. Ο Παντελής Καφές εντυπωσιασμένος από την παρουσία της Χριστίνας της ζήτησε το τηλέφωνό της ενώ την επόμενη μέρα έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και μέσω Facebook. Ετσι ξεκίνησε η επικοινωνία μεταξύ τους. «Ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ γοητευμένος με τη Χριστίνα και την πολιορκεί. Εκείνη δείχνει πολύ κολακευμένη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει αν είναι μαζί» λέει στο Radar! πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά την τραγουδίστρια.

Αν και η γνωριμία πραγματοποιήθηκε στις αρχές του καλοκαιριού, τα πρώτα τους ραντεβού έγιναν μόλις τις προηγούμενες ημέρες. Ο λόγος; Η Χριστίνα Κολέτσα μόλις ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο Fantasia και ξεκίνησε συνεργασία με τον Βαλάντη σε νυχτερινό κέντρο της Ρόδου, ενώ ο Παντελής Καφές έκανε διακοπές πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα του. Βέβαια, μεταξύ των δύο υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία και το τετ α τετ κλείστηκε με την επιστροφή τους στην Αθήνα. «Συναντήθηκαν σε γνωστό καφέ της Γλυφάδας, όμως δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο που να δείχνει πως είναι ζευγάρι. Συνομίλησαν για αρκετή ώρα μάλλον σε φιλικό τόνο. Ηταν, ωστόσο, και οι δύο πολύ ευδιάθετοι και χαλαροί», μας λέει θαμώνας των καφέ στη Ζησιμοπούλου ο οποίος τους αναγνώρισε αμέσως.

Η εικόνα, βέβαια, ήταν τελείως διαφορετική λίγες ημέρες μετά στην κοινή τους έξοδο στο Τhalassa της παραλιακής, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης. Η 30χρονη τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής χωρίς καμία διάθεση να κρυφτούν κάθισαν σε έναν από τους μπροστινούς καναπέδες του νυχτερινού κέντρου μαζί με φιλική τους παρέα. Αυτό που σχολιάστηκε ήταν το πόσο προστατευτικός και τρυφερός ήταν ο Παντελής απέναντι στη Χριστίνα. Εκείνη έδειχνε να ανταποκρίνεται στο επίμονο φλερτ του, χωρίς ωστόσο να δώσει δικαιώματα για σχόλια.

Σύμφωνα με φίλους της τραγουδίστριας, οι θυελλώδεις δεσμοί που είχε στο παρελθόν την έχουν κάνει πλέον πολύ επιφυλακτική αλλά και προσεκτική ως προς την εικόνα της προς τα media. Οι σχέσεις της Χριστίνας Κωλέτσα πολλές φορές στο παρελθόν απασχόλησαν εξώφυλλα glossy εντύπων και μεσημεριανές εκπομπές. Με τον επιχειρηματία Νίκο Γιγουρτάκη, τον εφοπλιστή Γιώργο Μελισσανίδη αλλά και τον συνάδελφό της Διονύση Μακρή.

Oπως η ίδια εξομολογήθηκε πρόσφατα σε άτομα του περιβάλλοντός της, δεν θέλει να βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω της προσωπικής της ζωής, αλλά μόνο σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της.

Νέα σχέδια
Μετά την αποχώρησή της από τη Heaven, η Χριστίνα Κολέτσα ακούει και συλλέγει τραγούδια για την επόμενή της δισκογραφική δουλειά, ενώ τον χειμώνα πιθανότατα θα εμφανίζεται και πάλι στο Romeo.

Αλέξης Μίχας