Σε στριπτιζάδικο η Σκάρλετ Γιόχανσον

21.09.2011
Φαίνεται ότι η 28χρονη ηθοποιός βρήκε τον τέλειο τρόπο να πάρει το μυαλό της μακριά από το σκάνδαλο που έχει δημιουργηθεί ύστερα από τις διαρροές γυμνών της φωτογραφιών στο διαδίκτυο

Φαίνεται ότι η 28χρονη ηθοποιός βρήκε τον τέλειο τρόπο να πάρει το μυαλό της μακριά από το σκάνδαλο που έχει δημιουργηθεί ύστερα από τις διαρροές γυμνών της φωτογραφιών στο διαδίκτυο.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) αποφάσισε να το ρίξει έξω. Και μάλιστα στο Παρίσι και μάλιστα με… καλή παρέα.

Η νεαρή ηθοποιός εθεάθη μαζί με τον Κίραν Κάλκιν (Kieran Culkin) –ναι… ο μικρός αδελφός του Μακόλεϊ από το "Μόνος στο σπίτι" μεγάλωσε- να κάνουν ρομαντικές βόλτες στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Στη συνέχεια, η Σκάρλετ και ο Κίραν σταμάτησαν στο εστιατόριο Pizza Rino στα Ηλύσια Πεδία όπου απόλαυσαν το δείπνο τους σε τρυφερό τετ-α-τετ ενώ η βραδιά τους είχε και συνέχεια.

Ο φακός συνέλαβε τους δύο ηθοποιούς να περπατούν αστειευόμενοι και μερικές φορές αγκαλιασμένοι στους δρόμους που τελικά τους οδήγησαν στο ιστορικό καμπαρέ "Crazy Horse".

Η Γιόχανσον και ο 26χρονος Κάλκιν απόλαυσαν το πικάντικο σόου και συνέχισαν το πρόγραμμά τους. Περαιτέρω πληροφορίες για τη σχέση των δύο νέων δεν έγιναν γνωστές. Ακόμη τουλάχιστον..

Ζωή Κίττα