Τατιάνα - Λιάγκας: Αντάλλαξαν μηνύματα στο Twitter

21.09.2011
Ποδαρικό στη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μίλα» θα κάνει ο Γιώργος Λιάγκας και η οικοδέσποινα με τα κορίτσια της τον περιμένουν πώς και πώς. Παλικάρι ο παρουσιαστής δέχτηκε να καθίσει στον καναπέ

Ποδαρικό στη νέα εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μίλα» θα κάνει ο Γιώργος Λιάγκας και η οικοδέσποινα με τα κορίτσια της τον περιμένουν πώς και πώς. Παλικάρι ο παρουσιαστής δέχτηκε να καθίσει στον καναπέ των γυναικοπαρέας, αφού όπως είπε και ο ίδιος δεν έχει να φοβηθεί κάτι, αφού είναι «καθαρός».

Αλλά και αυτό να μην έπαιζε, δεν θα έπρεπε να ανησυχεί αφού η «Τάτι» και οι λοιπές θα είναι τρυφερές μαζί του. Πρώτος καλεσμένος και θαραλλέος άντρας, είναι να μην του φερθείς με... στοργή και Proderm; Αυτό, που λες, του έγραψε στο Twitter: «Γιώργος Λιάγκας καλεσμένος στην πρεμιέρα του “Μίλα”. Τον περιμένουμε όλες με στοργή και… proderm».

Και στο σημείο αυτό ήρθε η απάντηση του: «Τη στοργή την καταλαβαίνω, το proderm που ακριβώς θα το χρειαστούμε;» Τς τς. Το μυαλό, αμέσως στο πονηρό. Και του απάντησε το χιουμοράκι Τατιάνα: «Μου ήρθε το κλασικό σλογκανάκι λόγω μπέμπη». Μμμμμ. Κάτι μας λέει ότι θα ευθυμήσουμε στην πρεμιέρα.