Έξαλλη η Κολέτσα απειλεί με μηνύσεις

11.10.2011
«Α ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουνε, α ρε κάτι μηνύσεις». Έξαλλη σου λέει είναι η Χριστίνα Κολέτσα με πολύ κόσμο και πλέον απειλεί ότι θα αρχίσει τις μηνύσεις αν συνεχίσουν το τροπάρι με τα ερωτικά της. Τι ακριβώς έχει συμβεί κι έγινε έξαλλη η αοιδός; Κάθε λίγο και λιγάκι «σκάει» κι από ένα νέο δημοσίευμα

«Α ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουνε, α ρε κάτι μηνύσεις». Έξαλλη σου λέει είναι η Χριστίνα Κολέτσα με πολύ κόσμο και πλέον απειλεί ότι θα αρχίσει τις μηνύσεις αν συνεχίσουν το τροπάρι με τα ερωτικά της. Τι ακριβώς έχει συμβεί κι έγινε έξαλλη η αοιδός; Κάθε λίγο και λιγάκι «σκάει» κι από ένα νέο δημοσίευμα που της χρεώνει και από ένα νέο σύντροφο, με αποτέλεσμα η εικόνα που περνάει προς τα έξω για εκείνη, να είναι της κοπέλας που αλλάζει τους άνδρες σαν τα πουκάμισα.

Και η Κολέτσα, όπως διαβάσαμε στην Espresso, έκανε μία, έκανε δύο φορές υπομονή, αλλά δεν άντεξε και ήρθε κι έγινε έξαλλη. Πολύ έξαλλη και όπως δηλώνει, από εδώ και πέρα οτιδήποτε σπιλώνει την αξιοπρέπεια και το ήθος της, θα το αντιμετωπίζει δια της νομικής οδού. Μάλιστα, έχει μιλήσει σχετικά με το δικηγόρο της, αφού όπως λέει, η όλη ιστορία με τις «χρεώσεις» συντρόφων, έχει ξεφύγει από τα όρια της πλάκας.

Και πάλι, εδώ υπάρχει παρασκήνιο, διότι η Κολέτσα δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε: «Α ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουν». Αυτό το είπε όταν διάβασε ένα τελευταίο δημοσίευμα που της χρέωνε ως νέο Love story τον συνθέτη, φίλο και συνεργάτη της, Χριστόδουλο Σιγανό. Η αοιδός και ο συνθέτης πήγαν μαζί στην πρεμιέρα του Γιώργου Τσαλίκη κι επειδή τους είδαν άλα μπρατσέτα έκαναν κα τις απαραίτητες υποθέσεις περί έρωτα. Υπήρχε και το πρόσφατο παρελθόν που επίσης έλεγαν ότι έχει σχέση με τον Παντελή Καφέ, με τον οποίο επίσης είχαν βγει στα μπουζούκια και ήρθε το Χριστινάκι να βροντοφωνάξει: «Νισάφι πια».

Και μαζί της είμαστε. Δεν μπορεί να βγει με έναν φίλο; Σώνει και καλά να είναι γκόμενος; Μωρέ μηνύσεις και πάλι μηνύσεις; Όχι τίποτε άλλο, αλλά κι εμείς ως γυναίκες όταν διαβάζουμε ότι που χου η Κολέτσα αλλάζει τον έναν άντρα μετά τον άλλον, σκάμε που δεν μπορούμε καν να βρούμε τον έναν!