Γιατί τα έμπηξε η Παπουτσάκη στην Ελένη;

01.11.2011
Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, με σκούρο μαύρο μαλλάκι που μάλλον

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, με σκούρο μαύρο μαλλάκι που μάλλον αντιπροσωπεύει τη διάθεση της μιας και δεν είναι και λίγο πράγμα ο χωρισμός της. Έτσι λοιπόν μόνο ένας χωρισμός, δικαιολογεί το τζιν σορτσάκι πάνω από καλσόν τύπου λεοπάρ συνδυασμένο με αμάνικο γουνάκι και μαύρο αμάνικο τοπάκι ή αλλιώς με άλλα λόγια το κορίτσι έχει πάθει ταραχή.

Η Ελενίτσα προσπαθούσε μάταια όμως να την κάνει να μιλήσει έστω και λίγο για τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Τζιόβα. Τι της είπε ότι έχει μανία με τις αλλαγές στα μαλλιά και τους ρόλους, τι ότι σκούρυνε το μαλλί και δεν της αρέσει με το σκούρο μαλλί αλλά όχιιι , με τίποτα δεν λύγισε η Παπουτσάκη.

Ακολουθώντας φυσικά το παράδειγμα του πρώην της- που είπε τσαντισμένος ότι αν συνεχίσουν οι ερωτήσεις για την Παπουτσάκη θα αρχίσει να εκνευρίζεται- το Κατερινάκι δεν είπε ούτε κουβέντα παρά μόνο κύλισε ένα δάκρυ όταν η Ελένη τη ρώτησε αν οι γονείς της την είδαν στο θέατρο και η Κατερίνα την διαβεβαίωσε ότι τους άρεσε.

Όπως είπε η Κατερίνα: "ο μπαμπάς μου ειδικά που είναι πολύ αυστηρός, γιατί η μαμά μου τα βρίσκει συνήθως όλα ωραία" ενώ στις σχετικές ερωτήσεις για το γιατί αποφάσισε να γίνει ηθοποιός απάντησε: "γιατί δε θα μπορούσα να γίνω κάτι άλλο" και άρχισε να αναλύει το πώς βρέθηκε στο να ακολουθήσει αυτό το δρόμο.

Όταν λοιπόν η Ελένη την ρώτησε για τον ρόλο της Βουγιουκλάκη με τα πολλά είπε το Κατερινάκι: "Νομίζω είμαι φτιαγμένη για τα δύσκολα, ο μπαμπάς μου το είπε όταν γεννήθηκα" και εκεί είναι που την πήραν τα κλάματα! Ε το κορίτσι έχει χωρίσει τελεία και παύλα! Ο Τζιόβας μπορεί να εκνευρίζεται, η Παπουτσάκη όμως το έχει το κλάμα στο τσεπάκι, ας τα ξαναβρούν να ησυχάσουμε!

Ελένη Αναστασάκη