Δεν επιστρέφει το δαχτυλίδι η Κιμ

04.11.2011
Και ενώ η 31χρονη ριάλιτι σταρ διέκοψε το ταξίδι της στην Αυστραλία ώστε να ασχοληθεί με τις διαδικασίες του διαζυγίου της, η μαμά της αποκαλύπτει, ότι η κόρη της σκοπεύει να κρατήσει την… κοτρόνα.

Και ενώ η 31χρονη ριάλιτι σταρ διέκοψε το ταξίδι της στην Αυστραλία ώστε να ασχοληθεί με τις διαδικασίες του διαζυγίου της, η μαμά της αποκαλύπτει, ότι η κόρη της σκοπεύει να κρατήσει την… κοτρόνα.

Ύστερα από 72 μέρες γάμου, η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) αποφάσισε να χωρίσει από τον Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries), ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, άφησε να διαρρεύσει ότι θέλει πίσω το δαχτυλίδι που της έδωσε όταν της έκανε πρόταση γάμου τον περασμένο Απρίλιο.

Όμως, τα μαντάτα που φτάνουν στα αυτιά του 26χρονου μπασκετμπολίστα δεν είναι και πολύ ευχάριστα και έρχονται από το στόμα της πρώην πεθερούλας του.

Η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "Good Morning America" χθες για να προωθήσει το βιβλίο της με τίτλο "Everything Kardashian" και μεταξύ άλλων μίλησε και το επίμαχο θέμα.

"Είναι δώρο και τα δώρα τα κρατάς", υποστήριξε η 55χρονη σιδηρά μητέρα και μάντατζερ αναφερόμενη στο $2 εκατομμυρίων δολαρίων δαχτυλίδι της κόρης της.

Στη συνέχεια, η Κρις προχώρησε και σε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη "ραγισμένη καρδούλα" της κόρης της.

"Το όνειρο της Κιμ ήταν να παντρευτεί, να κάνει παιδιά και να δημιουργήσει οικογένεια. Αυτό ήταν το μόνο που ήθελε. Τον τελευταίο καιρό όμως δεν έβλεπα την Κιμ που ξέρω. Έδειχνε πολύ λυπημένη", ομολόγησε η Κρις προσθέτοντας ότι το μόνο που θέλει είναι "την κόρη της πίσω".

Κατά τα άλλα, η Κιμ μόλις ματαίωσε αρκετές πολύ προσοδοφόρες εμφανίσεις στην Αυστραλία και επέστρεψε στις ΗΠΑ. "Παρόλο που ήθελε πολύ να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις συμφωνίες της, προφανώς τα προβλήματα στην προσωπική της ζωή δεν της επέτρεψαν κάτι τέτοιο", δηλώνουν οι διοργανωτές των εκδηλώσεων εκφράζοντας έμμεσα την κατανόησή τους για τις δύσκολες στιγμές που περνά.

Ζωή Κίττα