Νικόλ Κίντμαν: Είμαι μια χαρούμενη χωριατοπούλα

21.11.2011
Καινούρια ζωή για τη 43χρονη διάσημη αυστραλή ηθοποιό η οποία έχει "βολευτεί" τόσο πολύ στο Νάσβιλ του Τενεσί που δηλώνει πανευτυχής και… αμετακίνητη


Καινούρια ζωή για τη 43χρονη διάσημη αυστραλή ηθοποιό η οποία έχει "βολευτεί" τόσο πολύ στο Νάσβιλ του Τενεσί που δηλώνει πανευτυχής και… αμετακίνητη.

Η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) μετακόμισε εκεί το 2006 όταν παντρεύτηκε τον γνωστό τραγουδιστή της κάντρι, Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και νιώθει πια ότι εκεί είναι η πατρίδα της.

Το ζευγάρι μεγαλώνει στην "επαρχία" τα δύο κοριτσάκια του, την 3χρονη Σάντεϊ (Sunday) και την 11 μηνών Φέιθ (Faith) και σύμφωνα με το περιοδικό "Us" απολαμβάνουν όλοι ως οικογένεια τους χαλαρούς ρυθμούς της.

Η Κίντμαν φαίνεται να απολαμβάνει τις νέες συνθήκες ιδιαίτερα και να μην της λείπει στο παραμικρό η λαμπερή ζωή του Χόλιγουντ όπου ζούσε με τον πρώην σύζυγό της, Τομ Κρουζ (Tom Cruise) πριν από το διαζύγιό τους το 2001.

"Είναι πολύ φυσιολογικοί. Εκείνη μάλιστα, συστήνεται σε όλους όσους γνωρίζει και εμείς της λέμε 'εντάξει, ξέρουμε ότι είσαι η Νικόλ Κίντμαν", μεταφέρουν γείτονες του διάσημου ζευγαριού.

Ο Κιθ και η Νικόλ πέρασαν τα σκαμπανεβάσματά τους στην αρχή της σχέσης τους, κυρίως εξαιτίας της εξάρτησης του Ούρμπαν από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες, αλλά τώρα, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Οι δυο τους δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και ο Ούρμπαν δεν σταματά να καμαρώνει για τη γυναικούλα του όπου σταθεί και όπου βρεθεί: "Η Νικ είναι μητέρα-φαινόμενο. Ένα απίστευτα καθαρό πνεύμα".

Κατά τα άλλα, η Ούρμπαν πρόκειται να υποβληθεί σε μια επέμβαση αφαίρεσης πολύποδα στις φωνητικές του χορδές στο τέλος αυτού του μήνα και η Νικόλ ετοιμάζεται να του σταθεί όπως πρέπει…

Στο βίντεο που ακολουθεί, απολαύστε το τραγούδι του Κιθ Ούρμπαν "Without you" στο κλιπ του οποίου θα δείτε στιγμές από την προσωπική του ζωή.

Ζωή Κίττα