Ντέμι Μουρ: Θέλω να τον κάνω να πονέσει

21.11.2011
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, φαίνεται να σκέφτεται η 49χρονη ηθοποιός που λέγεται ότι πέρα από το διαζύγιο που έχει ήδη ζητήσει, σκοπεύει να κάνει τον άπιστο πρώην αγαπημένο της "να τρέχει και να μη φτάνει".


Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, φαίνεται να σκέφτεται η 49χρονη ηθοποιός που λέγεται ότι πέρα από το διαζύγιο που έχει ήδη ζητήσει, σκοπεύει να κάνει τον άπιστο πρώην αγαπημένο της "να τρέχει και να μη φτάνει".

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο της με τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) μην μπορώντας τελικά να "καταπιεί" το κέρατο που έφαγε με πλήρη "μεγαλοπρέπεια" την παραμονή της έκτης επετείου του γάμου τους.

Όμως, αυτό και μόνο δεν της αρκεί και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η πρώην κυρία Κούτσερ σκοπεύει να πάρει από τον Άστον και τα… σώβρακα.

Όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005, η Ντέμι επέμενε να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο, κυρίως έτσι ώστε να αποφύγει εκείνη να δώσει κομμάτι της περιουσίας της σε περίπτωση που πήγαινε κάτι στραβά. Που πήγε…

Η Μουρ είχε ήδη μεγάλη περιουσία όταν παντρεύτηκε τον Κούτσερ και αυτή ήθελε να προστατεύσει. Στα χρόνια που μεσολάβησαν όμως, και εκείνος δεν τα πήγε άσχημα.

Τώρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που έκαναν την αειθαλή –κατά τα άλλα- Ντέμι… τάρανδο ολκής, εκείνη φέρεται αποφασισμένη να εκδικηθεί.

Πληροφορίες της Daily Mail αναφέρουν ότι η Μουρ έχει ήδη κινηθεί νομικά απαιτώντας μέρος της περιουσίας του Κούτσερ υποστηρίζοντας ότι ο ρόλος που έπαιξε εκείνη στη δημιουργία του ήταν καθοριστικός.

Μπορεί να μην κερδίσει και το ξέρει, όμως μόνο και μόνο το "ακριβό" μάθημα που θα πάρει στη διαδικασία για εκείνη αξίζει τον κόπο.

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Ντέμι αφού αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το "στεφάνι" της την έκανε ρόμπα…

Πριν από έναν χρόνο περίπου, η 21ός έτους Μπρίτνεϊ Τζόουνς (Brittney Jones) είχε υποστηρίξει ότι ο Άστον "την είχε κάνει δικιά του" μέσα στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες και ενώ η Ντέμι έλειπε εκτός για δουλειά.

Αυτό είχε περάσει στο ντούκου –τουλάχιστον δημοσίως- αλλά τα τελευταία καμώματα, ήταν με ντοκουμέντα και ο Άστον, όσο και να προσπάθησε δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Επιπλέον και ενώ το τέλος της σχέσης αυτής έχει ήδη αρχίσει να γράφεται αλλά αναμένεται μακροσκελέστατο (!) πληροφορίες θέλουν τους δύο πρώην συζύγους να μάλωναν σαν τον σκύλο με τη γάτα επί μήνες πριν από τη νύχτα της ακολασίας στο Σαν Ντιέγκο τον Σεπτέμβριο.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι θα λείψει πολύ στους αμέτρητους φίλους τους στο Twitter –του οποίου και οι δύο σταρ ήταν φανατικοί οπαδοί. Από το 2009 που άνοιξαν τους λογαριασμούς τους, η Ντέμι και ο Άστον μοιραζόταν τα πάντα με τους οπαδούς τους, μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ενοχλούνταν με την "υπερβολική λεπτομέρεια".

Τώρα η ερώτηση που προκύπτει εύλογα αφορά στον λογαριασμό της Ντέμι Μουρ που υπάρχει ως "@mrskutcher". Τι θα κάνει τώρα;

Ζωή Κίττα