Και κλάααμα τα αρσενικά: Παντρεύεται η Λάσκαρη!

21.11.2011
Δεν έχει καμία σημασία που πριν λίγες μέρες διαβάζαμε ότι η Εύα Λάσκαρη μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης χώρισε με τον αγαπημένο της ιστιοπλόο. Δεν έχει καμία σημασία που το μοντέλο/ηθοποιός κου του λου κου του λου,

Δεν έχει καμία σημασία που πριν λίγες μέρες διαβάζαμε ότι η Εύα Λάσκαρη μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης χώρισε με τον αγαπημένο της ιστιοπλόο. Δεν έχει καμία σημασία που το μοντέλο/ηθοποιός κου του λου κου του λου, έπεσε στα πατώματα, «θρηνώντας» για την χαμένη αγάπη με τον άνθρωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή και στις αποφάσεις της. Όλα αυτά ανήκουν στο κοντινό παρελθόν, αφού τώρα διαβάζουμε ότι η Εύα παντρεύεται τον... Αδάμ της!

Ω ναι. Την αποκάλυψη (δυσάρεστη για τα αρσενικά που το έριξαν στο κλάμα) έκανε το ίδιο το μοντέλο, το οποίο βλέπει την πιθανότητα να παντρευτεί εντός του 2012! Αυτά είναι... ο κόσμος θα καταστρέφεται και η Ευα θα παντρεύεται! Αυτό, άραγε το είχαν προβλέψει οι Μάγιας; Που λες, όπως δήλωσε η Λάσκαρη στην κάμερα του Star, είναι έτοιμη να ανοίξει το σπιτικό της, αφού είναι ερωτευμένη και τα μάλα ευτυχισμένη.