Κρίστεν Στιούαρτ: Δεν χωνεύω τα μωρά!

21.11.2011
Ενώ στον κινηματογράφο ρισκάρει μέχρι και τη ζωή της για να φέρει στον κόσμο το παιδί της, στην πραγματικότητα η 21ός έτους ηθοποιός, ούτε καν το σκέφτεται…


Ενώ στον κινηματογράφο ρισκάρει μέχρι και τη ζωή της για να φέρει στον κόσμο το παιδί της, στην πραγματικότητα η 21ός έτους ηθοποιός, ούτε καν το σκέφτεται…

Mε αφορμή την πρεμιέρα της τέταρτης και πρό-τελευταίας ταινίας του "Λυκόφωτος", η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) αποκάλυψε ότι η μητρότητα δεν είναι για εκείνη. Τουλάχιστον όχι ακόμη.

Στο πρώτο μέρος της "Χαραυγής", που παίζεται αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους, η "Μπέλα" της Κρίστεν, παντρεύεται αισίως τον αγαπημένο της "Έντουαρτ" του Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και μένει αμέσως έγκυος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η νεαρή ηθοποιός θυμάται πόσο δύσκολες της ήταν οι σκηνές με το μωρό, καθώς "νιώθει τελείως άβολα με τα παιδιά".

"Δεν μπορούσα ούτε να το κρατήσω αγκαλιά. Δεν τα πάω και πολύ καλά με τα παιδιά", αποκάλυψε η Κρίστεν τονίζοντας ότι ο ρόλος της μάνας τη δυσκόλεψε περισσότερο από ό,τιδήποτε μέχρι τώρα στη ζωή της.

Όσο για την πολυαναμενόμενη σκηνή του πρώτου σεξ ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές; Αυτή μόνο άβολη δεν ήταν αφού η Κρίστεν και ο Ρόμπερτ είναι ζευγάρι και στη ζωή .

"Όταν είσαι τόσο κοντά με κάποιον, το όλο θέμα έρχεται τελείως φυσικό", αποκάλυψε η Στιούαρτ μιλώντας στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "ΟΚ", συμπληρώνοντας ότι δεν αγχώθηκε στιγμή "να μην κάνει κάτι και φέρει σε δύσκολη θέση τον Ρομπ".

Κατά τα άλλα, και ενώ οι κριτικοί συνεχίζουν να "στολίζουν" με τον χειρότερο τρόπο την τελευταία ταινία τους, οι πιστοί "οπαδοί" του franchise φαίνεται να μη νοιάζονται για όλα αυτά και να το απολαμβάνουν, πάραυτα. Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Χαραυγή –Μέρος Πρώτο."

Ζωή Κίττα