Ο Ρέμος... εκδικείται με Χατζηγιάννη!

21.11.2011
Δεν ξέρω αν ο Αντώνης Ρέμος είναι τρελό χιουμοράκι (που είναι δηλαδή). Δεν ξέρω αν τον έχει μεγάλο τον πόνο στην καρδιά. Δεν ξέρω αν πονάει ακόμη ο... τραπεζίτης του για μια ψυχή από τα παλιά. Σημασία έχει ότι όσοι βρέθηκαν στο «Διογένης»

Δεν ξέρω αν ο Αντώνης Ρέμος είναι τρελό χιουμοράκι (που είναι δηλαδή). Δεν ξέρω αν τον έχει μεγάλο τον πόνο στην καρδιά. Δεν ξέρω αν πονάει ακόμη ο... τραπεζίτης του για μια ψυχή από τα παλιά. Σημασία έχει ότι όσοι βρέθηκαν στο «Διογένης» έζησαν μεγάλες στιγμές με τον αοιδό. Στο μαγαζί, που λες, βρέθηκε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος ζήτησε από τον Αντώνη μία αφιέρωση και συγκεκριμένα το τιτανοτεράστιο άσμα «Σ’ εκδικήθηκα».

Να το αφιέρωνε ο Ψινάκης στον Τρύφωνα Σαμαρά με τον οποίο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις; Να το αφιέρωνε στην παραγωγή του Fab5, που όλο τους απειλεί ότι θα τα βροντήξει και θα φύγει; Γρίφος η αφιέρωση του μάνατζερ, αλλά πού να δεις τι γρίφος ήταν η αφιέρωση του Ρέμου. «Τι μου θύμισες τώρα... Που με πήγες" είπε ο αοιδός μόλις δέχθηκε την παραγγελιά. Και όταν την τελείωσε είπε με νόημα: «Να εκδικηθώ κι εγώ με ένα τραγούδι;"

Και όχι δεν είπε το al time classic εκδικητικό άσμα «Για να σε εκδικηθώ.... βάφω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες». Όχι, στο μυαλό δεν του ήρθε ο Δημήτρης Μητροπάνος με τον Λάκη Παπαδόπουλο, αλλά μάντεψε ποιος... ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Πού θυμήθηκε τώρα ο Ρέμος ότι ο νυν της Ζέτας Μακρυπούλια έχει τραγούδι εκδίκησης (συγκεκριμένα το "Είναι επικίνδυνα εδώ") ο Θεός, η ψυχή και το... χιούμορ του. Έτσι, άρχισε από πίστας να άδει Χατηζγιάννη με τέτοιο πάθος κι ένταση που ο ερμηνευτής του κομματιού (ναι, ναι ο νυν) πρέπει να ανατρίχιασε. Άραγε... ανατρίχιασαν κι άλλες ψυχούλες;

Υ.Γ. Πάλι καλά που η Υβόννη δεν σκαμπάζει από ελληνικά....