Η δημόσια συνάντηση Ζέτας - Χατζηγιάννη!

21.11.2011
Το αγαπημένο ζευγάρι των παπαράτσι άνοιξε την εορταστική περίοδο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen απογοητεύοντας φωτογράφους και θαυμαστές, που περίμεναν εναγωνίως ένα κοινό ενσταντανέ.

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια έφθασαν ξεχωριστά στο εμπορικό κέντρο των Σπάτων. Με total black look η 32χρονη παρουσιάστρια, αφού υποδέχθηκε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς κάλεσε τον αγαπημένο της να πατήσει το κουμπί για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Τα λαμπάκια άναψαν, όχι όμως και τα φλας των παπαράτσι, που μάταια περίμεναν μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού. Με το που ανέβηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη σκηνή, η Ζέτα απομακρύνθηκε διακριτικά δίνοντας με αυτό τον τρόπο περισσότερο σασπένς στη φήμη που κυκλοφόρησε την ίδια μέρα για γάμο τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο.

Ξεκινώντας με το αγαπημένο κομμάτι της Ζέτας «Σ’ αγαπώ», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ερμήνευσε αρκετά τραγούδια μόνος του και με τη βοήθεια χορωδίας και αφού ευχήθηκε στον κόσμο «Καλές γιορτές» μίλησε με γρίφους για τα φετινά του Χριστούγεννα, που θα είναι απ’ τα καλύτερα της ζωής του, όπως άλλωστε και το προηγούμενο καλοκαίρι. «Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου γιορτή, είναι γιορτή αγάπης, ομόνοιας καλής και θετικής ενέργειας που μας κάνει να αισθανόμαστε πάντα παιδιά. Θα είναι πολύ όμορφα Χριστούγεννα, νομίζω, και τα φετινά» δήλωσε on camera παρακάμπτοντας το σχόλιο ρεπόρτερ της μεσημβρινής ζώνης «Αφού είστε ερωτευμένος». Οταν βέβαια άρχισαν οι ερωτήσεις περί γάμου απέφυγε να απαντήσει.Πάλι καλά, αν αναλογιστεί κανείς πως η αντίστοιχη ερώτηση νεαρής δημοσιογράφου έγινε κυριολεκτικά στην πλάτη της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία δεν γύρισε καν να κοιτάξει την κάμερα.

Το πρωί της ίδιας μέρας, ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» με τον τίτλο «Είναι επίσημο» ανακοίνωνε την τοποθεσία και την ημερομηνία του γάμου του ζευγαριού. 29 Σεπτεμβρίου του 2012 στην εκκλησία Παναγιά του Σκαλιού στην Αγλαντζιά Λευκωσίας, πολύ κοντά δηλαδή στο πατρικό σπίτι του τραγουδιστή. Την τέλεση του μυστηρίου τη συγκεκριμένη ημερομηνία επιβεβαίωσε ο ιερέας του ναού, πατήρ Γεώργιος. Για την ιστορία, αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και πέρυσι το καλοκαίρι από ηγούμενο μοναστηριού στην Ανδρο που μιλούσε για τον γάμο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, με τη διαφορά ότι τότε το θέμα είχε και το πιο ιντριγκαδόρικο στοιχείο της απρόσμενης εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, πριν οριστεί η ημερομηνία του γάμου τους προηγήθηκε μυστικός αρραβώνας στην Κύπρο, που επισφραγίστηκε με το μονόπετρο που φορά τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια. Oσόν αφορά τα επαγγελματικά σχέδιά του, ο Χατζηγιάννης, παρά τις συζητήσεις που είχε για εμφανίσεις, δεν φαίνεται να κατέληξε κάπου, ενώ η νέα του δισκογραφική δουλειά είναι σχεδόν έτοιμη και θα κυκλοφορήσει πριν από τις γιορτές. Η Ζέτα επίσης ξεκουράζεται μέχρι την άνοιξη, οπότε και θα ξεκινήσει η προβολή του «Dancing with the stars 3». «Σίγουρα θα πάνε κάποιες μέρες στην Κύπρο, αλλά και στο εξοχικό της Αράχοβας για ηρεμία και ξεκούραση», αναφέρει στο «TV Εθνος» φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού όσον αφορά το εορταστικό τους πλάνο.

  • «Στον πάγο» έχει μπει η επιστροφή της Ζέτας στη μυθοπλασία, καθώς μπορεί η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Φέρσου σαν άντρας» να έχει πάρει προέγκριση, κανείς όμως δεν γνωρίζει πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και ποιο θα είναι το τελικό budget.

Δημήτρη Ντινάκης