Twitter παρεξηγήσεις

21.11.2011
Οι ιστοί κοινωνικής δικτύωσης δεν δημιουργούν μόνο φιλίες, αλλά και παρεξηγήσεις. Ειδικά όταν εμπλεκονται ta blogs και ta δηθεν «αποκλειστικά». Aπό τον αλεξη μιχα

Ενα σχόλιο της Βίκυς Καγιά στο twitter στάθηκε ικανό να πυροδοτήσει μια ιντριγκαδόρικη θεωρία συνωμοσίας.

«Πόσο δικτυωμένοι είναι μερικοί άνθρωποι... Βάζουν τους φίλους τους να γράφουν κολακευτικά άρθρα για το ανύπαρκτο ταλέντο τους...», έγραψε η Καγιά στη σελίδα της και λίγο αργότερα ρεπορτάζ του τύπου «Η νέα κόντρα» και «Τα καρφιά της Καγιά για την Μπαλατσινού» έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

Προκειμένου να στοιχειοθετηθεί το θέμα, μεσημεριανή εκπομπή συνέδεσε το σχόλιο της Καγιά στο twitter με θετικά σχόλια που είχαν δημοσιευθεί σε διάφορα έντυπα για την Μπαλατσινού σχετικά με την πρεμιέρα της στο «Dancing on ice»: «Αυτό που αξίζει να σημειωθεί από την πρεμιέρα της Μπαλατσινού ως παρουσιάστριας στο ‘‘Dancing’’ είναι ότι εκτός από ομορφιά διαθέτει και ένα στοιχείο το οποίο πλέον αποτελεί απολεσθέν τηλεοπτικό προϊόν: Class, κοινώς ιδιαίτερη αισθητική.

Τα συγκεκριμένα προσόντα της είχαν ήδη γίνει ευδιάκριτα στο ‘‘Next Top Model’’. Σημαντικό το τεστ, καθώς το γεγονός ότι βγήκε σώα και αβλαβής από τη θητεία της σε συνύπαρξη με τη Βίκυ Καγιά θα μπορούσε να παραλληλιστεί με στρατιωτική θητεία στην Καμπούλ». Η Καγιά επανήλθε με νέο τουιτάρισμα διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως εννοούσε την Τζένη. «Λυπάμαι πολύ που όταν τουιτάρω κάτι δικό μου και άσχετο, κάποιοι καλοθελητές το μεταφράζουν ως υπονοούμενο για πρώην συνάδελφό μου. Αγανακτώ!».

Βρήκαμε τη Βίκυ και ήταν πλήρως επεξηγηματική. «Δημιουργήθηκε από το πουθενά ένα θέμα το οποίο είναι τελείως εκτός πραγματικότητας. Μπλέκουν ανθρώπους που έχουν υπάρξει και συνάδελφοι χωρίς να υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος. Το σχόλιο στο twitter ήταν τελείως προσωπικό και αφορούσε φίλο μου στον καλλιτεχνικό χώρο που αδικήθηκε σε πρόσφατο διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχε», δηλώνει η Καγιά στο «TV Εθνος».

  • Η Βίκυ Καγιά πήρε μέρος στο τελευταίο επεισόδιο του America’s Next Top Model. Οι τηλεθεατές είδαν την Eλληνίδα παρουσιάστρια να υποδέχεται τα μοντέλα στο αεροδρόμιο και να τους δίνει tips λίγο πριν αναχωρήσουν για μια δοκιμασία στην Κρήτη.