Η Αντζελίνα, ο πατέρας της και το παρελθόν

05.12.2011
Η σχέση της 36χρονης σταρ με τον πατέρα της έχει υπάρξει θέμα μεγάλης συζήτησης για πολλά χρόνια. Τώρα, μαθαίνουμε που στηρίζεται το θετικό κλίμα ανάμεσά τους


Η σχέση της 36χρονης σταρ με τον πατέρα της έχει υπάρξει θέμα μεγάλης συζήτησης για πολλά χρόνια. Τώρα, μαθαίνουμε που στηρίζεται το θετικό κλίμα ανάμεσά τους.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είχε θυμώσει με τον πατέρα της, Γιον Βόιτ (Jon Voight) το 2002 όταν εκείνος υποστήριξε ότι η κόρη του έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, στο "Access Hollywood" και έκανε να του μιλήσει σχεδόν μια δεκαετία.

Τώρα πια οι σχέσεις του είναι πολύ καλύτερες, αλλά όπως αποκάλυψε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι CBS, η ίδια η Άντζι, το κλειδί βρίσκεται στο ότι δεν μιλούν ποτέ για το παρελθόν.

Ο Βόιτ παντρεύτηκε τη μητέρα της Αντζελίνα Τζολί, Μαρσελίν Μπερτράν (Marcheline Bertrand) το 1971 και οι δυο τους χώρισαν το 1980, όταν εκείνος αποδείχτηκε ιδιαίτερα άτακτος και πιάστηκε στα πράσα.

Η Μπερτράν ήταν επίσης ηθοποιός και μάλιστα πολύ ταλαντούχα –όπως λέγεται- όμως ύστερα από το διαζύγιο, αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της και να αφοσιωθεί στα παιδιά της, την Αντζελίνα και τον αδελφό της, Τζέιμς (James).

Η μικρή Αντζελίνα, που είχε τρελή αδυναμία στη μαμά της, δεν συγχώρεσε ποτέ τον πατέρα της και από εκείνη τη στιγμή άρχισε να καυγαδίζει τρελά μαζί του. Δεν άντεχε ούτε να τον βλέπει. Η συνέντευξη του 2002 απλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Μόνο μετά τον θάνατο της Μαρσελίν το 2007, πατέρας και κόρη άρχισαν να μπαλώνουν το μεταξύ τους χάσμα, μέχρι που τελικά τα ξαναβρήκαν.

"Σκέφτηκα ότι τα παιδιά μου δεν θα γνώριζαν ποτέ τον παππού τους. Σκέφτηκα τον αδελφό μου που είχε μόνο έναν γονιό και σκέφτηκα ότι ο πατέρας μου θα ήταν τελείως μόνος. Έτσι πρότεινα να βρεθούμε και να μιλήσουμε από κοντά, αλλά για να γίνει ακόμη και αυτό, θα έπρεπε να μη μιλήσουμε ποτέ για το παρελθόν", αποκάλυψε η Αντζελίνα εξηγώντας τελικά πώς κατάφερε να ανακτήσει τη σχέση με τον πατέρα της.

Όσο για τα δικά της 6 (!) παιδιά που έχει μαζί με τον σύντροφό της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), η Τζολί παραδέχεται ότι ανυπομονεί για τη μέρα όπου θα είναι "αποκλειστικά και μόνο μαμά".

Πότε θα γίνει αυτό; "Τα παιδιά μου θα με ενημερώσουν σχετικά", απαντά η αφοσιωμένη, διάσημη μαμά και βάζει τα πράγματα στη θέση τους, παρόλο που εκφράζει τους φόβους της ότι δεν θα γίνει ποτέ καλή μάνα.

Ζωή Κίττα