Η Λίντσεϊ Λόχαν μπαίνει στο Big Brother

05.12.2011
Αλλαγή… καριέρας σκέφτεται να κάνει η 25χρονη στάρλετ η οποία αφού δεν βλέπει να της "βγαίνει" η ηθοποιία αποφάσισε να μπει ξανά στον χώρο του θεάματος μέσω ριάλιτι.


Αλλαγή… καριέρας σκέφτεται να κάνει η 25χρονη στάρλετ η οποία αφού δεν βλέπει να της "βγαίνει" η ηθοποιία αποφάσισε να μπει ξανά στον χώρο του θεάματος μέσω ριάλιτι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) δέχεται ισχυρές πιέσεις για να μπει στο σπίτι του βρετανικού Celebrity Big Brother.

Οι παραγωγοί του σόου έχουν ήδη πλευρίσει την Λίντσεϊ προσπαθώντας να την πείσουν να συμμετάσχει στον "Μεγάλο Αδελφό των διασήμων" (σε ελεύθερη μετάφραση) ενώ λέγεται ότι εκείνη είναι πολύ κοντά στην… υπογραφή.

"Η Λίντσεϊ είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα και αν λάβουμε υπόψη τον έντονο χαρακτήρα της, τότε σίγουρα θα έχουμε και μεγάλες κόντρες με τις άλλες διασημότητες αν τελικά τη βάλουμε μέσα στο σπίτι", μεταφέρουν πηγές του ριάλιτι στην "Daily Mail".

Βέβαια, μια τέτοια απόφαση δεν θα είναι εύκολη όσον αφορά στην πραγματοποίηση της, αφού η Λίντσεϊ έχει ακόμη ανοιχτούς λογαριασμούς με τον νόμο.

Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο και η Λόχαν έχει ακόμη έναν μήνα τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρώσει την ποινή που της επέβαλε το δικαστήριο για την –πιο πρόσφατη- παραβίαση της αναστολής της.

Πληροφορίες εκ των έσω υποστηρίζουν ότι οι παραγωγοί θα καταφέρουν να έρθουν σε μια συμφωνία με τους δικαστές και θα επιτραπεί στη Λίντσεϊ να παίξει στο παιχνίδι, υποστηρίζοντας ότι αυτό θα κάνει καλό και στη γενική εικόνα της.

"Ελπίζουμε ότι το δικαστήριο θα κάνει μια εξαίρεση για αυτή την ειδική περίπτωση, καθώς δεν υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί κανείς σε ένα τόσο ελεγχόμενο περιβάλλον όσο το σπίτι του Big Brother", υποστηρίζουν οι παραγωγοί και ως ένα σημείο δεν έχουν και πολύ άδικο!

Ζωή Κίττα