Ξεπάγιασε η Αντζελίνα Τζολί στην πρεμιέρα

12.12.2011
Αρκετά ανθεκτική στις… κακουχίες αποδείχτηκε η 36χρονη ηθοποιός στην πρεμιέρα του σκηνοθετικού της ντεμπούτου, της ταινίας με τίτλο "In the land of blood and honey".


Αρκετά ανθεκτική στις… κακουχίες αποδείχτηκε η 36χρονη ηθοποιός στην πρεμιέρα του σκηνοθετικού της ντεμπούτου, της ταινίας με τίτλο "In the land of blood and honey".

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) περπάτησε στο κόκκινο χαλί των ArcLight Cinemas στο Χόλιγουντ και πόζαρε για όλους τους φωτορεπόρτερ που περίμεναν τη σειρά τους για ένα κλικ.

Δίπλα της, όπως πάντα, ο αγαπημένος της σύντροφος, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), ο οποίος όμως κάποια στιγμή εξαφανίστηκε!

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο 48χρονος σταρ ακούστηκε να εξηγεί γιατί προχώρησε και μπήκε νωρίτερα στον εσωτερικό χώρο της εκδήλωσης.

"Κάνει τόσο κρύο εκεί έξω. Έπρεπε να μπω μέσα πια. Απορώ πώς η Αντζελίνα στέκεται ακόμη έξω και μάλιστα με αυτό το φόρεμα", ακούστηκε να λέει ο Μπραντ που όσο ήταν δίπλα στην καλή του φρόντιζε αγκαλιάζοντάς την να της ζεσταίνει όσο μπορεί. Όταν όμως χρειάστηκε να φωτογραφηθεί μόνη, τότε ο Πιτ… την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια!

Η συγκεκριμένη πρεμιέρα είχε ακόμη ένα ενδιαφέρον στοιχείο που έρχεται από το παρελθόν της Τζολί.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρώτος σύζυγος της διάσημης πολύτεκνης μαμάς, Τζόνι Λι Μίλερ (Jonny Lee Miller) μαζί με τη νυν σύζυγό του, ηθοποιό Μισέλ Χικς (Michele Hicks).

Ο Μίλερ, ο οποίος παντρεύτηκε την Αντζελίνα το 1996 σε έναν γάμο που έληξε το 1999 μπήκε μέσα και κάθισε στις πρώτες θέσεις του θεάτρου, αποκάλυψαν αυτόπτες μάρτυρες στο περιοδικό "Life & Style". Ο δε Μπραντ; Δεν φάνηκε να ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα…

Ζωή Κίττα