Παπαδημητρίου-Αλμπάνης: ο έρωτας τους & ο τραυματισμός

12.12.2011
Ένας νέος έρωτας έρχεται να ταράξει τα ήσυχα νερά της showbiz αλλά δυστυχώς όχι χωρίς παρατράγουδα!

Ένας νέος έρωτας έρχεται να ταράξει τα ήσυχα νερά της showbiz αλλά δυστυχώς όχι χωρίς παρατράγουδα! Ο Αντίνοος Αλμπάνης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ζευγάρι αν και προσπαθούν όπως και όσο μπορούν να κρατήσουν μυστικό τον έρωτα τους!

Βέβαια οι δημόσιες εμφανίσεις που έχουν κάνει μαζί δεν βοηθούν ιδιαίτερα για να κρατηθεί μυστικός αυτός ο έρωτας, πράγμα που όπως φαίνεται από το κακό το μάτι έστειλε την Ντορέττα στο νοσοκομείο!

"Λίγο πριν από την παράσταση, κρατούσα στα χέρια μου ένα ποτήρι και έσπασε. Όλως τυχαίως, λίγο πριν την απογευματινή παράσταση χτύπησε και ένας συνάδελφος, ο Ιβάνος Βιτάιλο, που έπεσε από καρέκλα και έσπασε το πηγούνι του".

Και φυσικά κατέληξαν και οι δυο στο νοσοκομείο: "πήγα κι εγώ μαζί με τον Ιβάνο, για να δούνε το τραύμα μου. Εννοείται ότι η απογευματινή παράσταση αναβλήθηκε και ενημερώσαμε τον κόσμο", ενώ τελικά όπως διαβάζω στην Espresso: "διαπιστώθηκε πως είχε πειραχτεί ο τένοντας στο δάχτυλο μου. Με έβαλαν χειρουργείο, μου έραψαν τον τένοντα και μου έβαλαν ένα μικρό νάρθηκα στο δάχτυλο. Όσο για τον Ιβάνο, του έκαναν ράμματα στο πηγούνι".

Ωστόσο στο νοσοκομείο όπως είπε η ίδια στην Espresso: "διαπιστώθηκε πως είχε πειραχτεί ο τένοντας στο δάχτυλο μου. Με έβαλαν χειρουργείο, μου έραψαν τον τένοντα και μου έβαλαν ένα μικρό νάρθηκα στο δάχτυλο. Όσο για τον Ιβάνο, του έκαναν ράμματα στο πηγούνι". Φτου φτου κορίτσι μου σε μάτιασαν που σε είδαν με τον κούκλο Αντίνοο, αυτό είναι όλο!

Ελένη Αναστασάκη