Άσπρισε (και δεν τα βάφει) ο Τζορτζ Κλούνεϊ

12.12.2011
Όλο και πιο έντονα λευκό γίνεται το κεφαλάκι του 50χρονου βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, αλλά εκείνον δεν φαίνεται να τον ενοχλεί καθόλου το γεγονός.


Όλο και πιο έντονα λευκό γίνεται το κεφαλάκι του 50χρονου βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, αλλά εκείνον δεν φαίνεται να τον ενοχλεί καθόλου το γεγονός.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) ταξίδεψε μέχρι την Αυστραλία όπου θα μιλήσει στην εκδήλωση "The Power of Collaboration" και τα σχόλια που κυριάρχησαν αφορούσαν στην ασημένια κώμη του!

Φορώντας τζιν, ένα λευκό Τ-Shirt και δερμάτινο σακάκι, ο Κλούνεϊ δεν έδειχνε να δίνει καμία σημασία στους άσπρους πια –το "γκρίζο" φαίνεται ότι το προσπεράσαμε για τα καλά- κροτάφους του.

"Ακούω όλες αυτές τις κουβέντες για τα μαλλιά μου που ασπρίζουν αλλά δεν μπορώ ούτε καν να φανταστώ ότι θα τα έβαφα ποτέ. Ο πατέρας μου έχει ολόλευκα μαλλιά και νομίζω ότι είναι και πολύ ωραία", είχε ομολογήσει παλιότερα ο γόης Τζορτζ μιλώντας στο Yahoo.com.

Ο Κλούνεϊ παραδέχτηκε ότι η πρώτη φορά που συνειδητοποίησε ότι μεγαλώνει ήταν το 2009, όταν παρακολούθησε την ταινία "Ραντεβού στον αέρα".

"Είναι ενδιαφέρον να βλέπεις τον εαυτό σου να μεγαλώνει στη μεγάλη οθόνη. Όταν είδα την ταινία αυτή σκέφτηκα 'ποιος είναι αυτός ο ηλικιωμένος γκριζομάλλης;' Και ήμουν εγώ", είχε παραδεχτεί μιλώντας στο περιοδικό "Total Film", ενώ συμπλήρωσε ότι δεν φοράει ποτέ μέικ απ στις ταινίες.

Τώρα βέβαια, όπως φαίνεται, το χρώμα στα μαλλιά δεν φαίνεται να ενοχλεί καθόλου ούτε και την αγαπημένη του διάσημου γόη, Στέισι Κίμπλερ (Stacey Kiebler), η οποία παρόλο που δεν τον συνόδεψε σε αυτό το ταξίδι, φαίνεται ότι έχει κερδίσει για τα καλά την καρδιά του.

Ζωή Κίττα