Ιδού η νέα Μις Αμερική!

16.01.2012
Η Λόρα Κάπελερ (Laura Kaeppeler) από την Κενόσα του Γουισκόνσιν είναι η πιο όμορφη γυναίκα στις ΗΠΑ, όπως αναδείχτηκε μέσα από τα φετινά αμερικανικά καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν στο Λας Βέγκας.

Η 23χρονη καλλονή εντυπωσίασε τους κριτές τόσο με την ομορφιά της όσο και με το ταλέντο της στην όπερα, ενώ βαθμούς πήρε και από την απάντηση που έδωσε στην ερώτηση που της έτυχε.

Η όμορφη Λόρα ρωτήθηκε αν οι εστεμμένες καλλονές έπρεπε να μιλούν ανοιχτά για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

"Η Μις Αμερική εκπροσωπεί τους πάντες και πιστεύω ότι το μήνυμα προς τους πολιτικούς υποψήφιους είναι ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή το ίδιο κάνουν και εκείνοι. Έτσι, σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς που ζούμε, χρειάζεται να ανυπομονούμε για αυτό που η Αμερική χρειάζεται και πιστεύω ότι η Μις Αμερική πρέπει να το αντιπροσωπεύει όλο αυτό", απάντησε η Κάπελερ, η οποία θα περάσει τον επόμενο χρόνο ταξιδεύοντας στη χώρα και μιλώντας σε διαφορετικές ομάδες ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για τον επίσημο φιλανθρωπικό οργανισμό που υποστηρίζεται από τον τίτλο της, "Children's Miracle Network".

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι η νεαρή από το Γουισκόνσιν είχε κερδίσει τις εντυπώσεις από την αρχή, μέσω του έξυπνου τρόπου με τον οποίο ζήτησε από το κοινό να την ψηφίσει. Δείτε την και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί να χρησιμοποιεί κάθε γράμμα στό όνομα της πατρίδας της, δίνοντας ισάριθμους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι άξιζε τις ψήφους του κοινού.

Για την ιστοριά, θυμίζουμε ότι η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού ήταν η 17χρονη Τερέζα Σκάνλαν από τη Νεμπράσκα, η οποία ήταν και η πιο νεαρή καλλονή που κέρδισε ποτέ τον συγκεκριμένο διαγωνισμό ομορφιάς.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα