Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο πλευρό της Λίντσεϊ Λόχαν

16.01.2012
Μια απρόσμενη κίνηση συμπαράστασης εκδήλωσε ο διάσημος γόης του Χόλιγουντ προς την νεαρή στάρλετ που φαίνεται έτοιμη να εστιάσει και πάλι στην καριέρα της.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) λέγεται ότι αποκάλεσε τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) "υπερφυσικά προικισμένη" (!)

Ο 50χρονος σταρ φαίνεται ότι πιστεύει πως η Λίντσεϊ θα μπορούσε να έχει μια λαμπρή καριέρα μπροστά της, τονίζοντας πως παρά τα εμπόδια που έφερε η ίδια στον δρόμο της, τελικά, εκείνη θα καταφέρει να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

"Του Τζορτζ πάντα του άρεσε η υποκριτική της Λίντσεϊ. Έχει πει ότι τη θεωρεί υπερφυσικά ταλαντούχα και ότι σιχαίνεται που βλέπει να της φέρονται με άσχημο τρόπο", αποκαλύπτουν πηγές του "National Enquirer" τονίζοντας ότι ο Κλούνεϊ θα ήθελε πολύ να της δώσει μια ευκαιρία.

Άλλες πληροφορίες θέλουν τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη να ψάχνει ήδη για ρόλους που θα μπορούσαν να ταιριάσουν στην 24χρονη ηθοποιό ελπίζοντας να την έχει σε γυρίσματα μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

"Ο Τζορτζ μου είπε ότι ο ατζέντης της Λίντσεϊ τον είχε προσεγγίσει, ζητώντας να την προσλάβει η εταιρεία του στην επόμενη παραγωγή τους", συνεχίζουν οι πηγές, συμπληρώνοντας ότι ο Κλούνεϊ δήλωσε "πρόθυμος να δουλέψει μαζί της". Λες;

Προς το παρόν, ο Τζορτζ Κλούνεϊ πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού χθες βράδυ βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στην ταινία "Οι Απόγονοι" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί). Δίπλα του, όπως πάντα, έλαμπε η σύντροφός του, Στέισι Κίμπλερ (Stacey Kimbler).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα