Χατζηγιάννης: Αγόρασε σκάφος στην Ζέτα;

16.01.2012
Στους χαλεπούς καιρούς της κρίσης, που μετράμε ακόμη και τα λεπτά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν παίρνει χαμπάρι. Γιατί η κρίση είναι για τους άλλους. Όχι, για εκείνον ο οποίος είπε να δείξει ακόμη μία φορά

Στους χαλεπούς καιρούς της κρίσης, που μετράμε ακόμη και τα λεπτά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν παίρνει χαμπάρι. Γιατί η κρίση είναι για τους άλλους. Όχι, για εκείνον ο οποίος είπε να δείξει ακόμη μία φορά στην Ζετα Μακρυπούλια πόσο in love είναι με την πάρτη της. Έτσι, όπως διαβάσαμε στην Real life, πριν λίγες μέρες της έκανε ένα δώρο – έκπληξη: ένα ταχύπλοο σκάφος.

Άτιμη κοινωνία, άλλοι δωρίζουν σκάφη κι άλλοι δεν δωρίζουν ούτε... σκάφη για πλύσιμο!!! Το σκάφος που φέρεται να δώρισε ο αοιδός στην αγαπημένη του είναι 18 μέτρων και η τιμή του κυμαίνεται από 800.000 έως 1,2 εκατομμύρια ευρώ!!! Γκλουγκ.

Κι εδώ έρχεται το συγκινητικό σημείο: ο Μιχάλης «βάφτισε» κιόλας το σκάφος, δίνοντας του το όνομα... «ΖΕΜΙ» από τα αρχικά των ονομάτων τους. Σνιφ, σνιφ. Συγκινήθηκα πρωινιάτικα. Και που να δεις τι συγκίνηση ένιωσε η Μακρυπούλια όταν είδε το δώρο του αγαπημένου της. Εξάλλου, το ζευγάρι από το καλοκαίρι έψαχνε να αγοράσει ταχύπλοο για τις αποδράσεις τους στα νησιά.