Έξαλλη η Ράπτη: «Να καούν οι φωτογραφίες μου με μαγιό»!

19.01.2012
Έξαλλη είναι η Έλενα Ράπτη με τους δημοσιογράφους και με τις εκπομπές εκείνες, οι οποίες κάθε φορά που αναφέρονται στην ίδια, δείχνουν φωτογραφίες της από την παραλία με μαγιό. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Έξαλλη είναι η Έλενα Ράπτη με τους δημοσιογράφους και με τις εκπομπές εκείνες, οι οποίες κάθε φορά που αναφέρονται στην ίδια, δείχνουν φωτογραφίες της από την παραλία με μαγιό. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» του TV Μακεδονία και δεν έκρυψε την αγανάκτηση της, που επιμένουν να δείχνουν τη σέξι πλευρά της, εν καιρώ... κρίσης!

«Στεναχωριέμαι όταν δίνω μια συνέντευξη σε μια εφημερίδα ή σε ένα περιοδικό κι ενώ συμφωνούμε από πριν κάποια πράγματα, βλέπω με έκπληξη, πάλι τις ίδιες φωτογραφίες με μαγιό. Αυτές οι φωτογραφίες, που βγήκαν πριν από χρόνια δεν μπορούν να καούν; Δηλαδή μέσα στο χειμώνα, μέσα στην οικονομική κρίση, αν είναι δυνατόν… ποιος Έλληνας πολίτης θέλει να δει εμένα με μαγιό; Είναι απαξιωτικό!», είπε έξαλλη η Ράπτη. Πάντως, στην απορία της: «Έλληνας πολίτης θέλει να δει εμένα με μαγιό» θα της την χαλάσουμε, αν απαντήσουμε... Οοοολοι!

Αλλά η βουλευτής δεν είναι εκνευρισμένη μόνο για τις σέξι φωτογραφίες, αλλά και για τις απίστευτες φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική της ζωή, όλα αυτά τα χρόνια. «Όταν υπάρχει προσωπική ζωή άντε να το καταλάβω. Όταν δεν υπάρχει και ακούω ιστορίες επιστημονικής φαντασίας; Χρόνια ολόκληρα αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση. Από το ’98 που πρώτη φορά έβαλα υποψηφιότητα για το Δήμο, το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω από την προσωπική μου ζωή, που το 99% ήταν ψευδές, δεν υπάρχει», είπε εκνευρισμένη.