Ποιός είναι ο αληθινός πατέρας της Κλόι Καρντάσιαν;

19.01.2012
Η διάσημη τηλεοπτική οικογένεια βρίσκεται και πάλι στο κέντρο της δημοσιότητας, αλλά αυτή τη φορά το ζήτημα αφορά τη μικρότερη από τις μελαχρινές αδελφές και το κατά ποσό εκείνη είναι… νόμιμη ή όχι.

Εδώ και λίγες μέρες ο Τύπος έχει πάρει φωτιά με δημοσιεύματα που αμφισβητούν το γεγονός ότι η Κλόι (Khloe) είναι κόρη του Ρόμπερτ Καρντάσιαν (Robert Kardashian).

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από τις δύο πρώην συζύγους του κυρίου Καρντάσιαν, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν ζει πια, που υποστήριξαν πρώτες το γεγονός.

Τόσο κύκλοι κοντά στην οικογένεια, όσο και η ίδια η μαμά Κρις Τζένερ (Kris Jenner) αντέκρουσαν έντονα στις ισχυρισμούς χαρακτηρίζοντάς τους γελοίους.

Όμως, το θέμα παίρνει άλλη έκταση σήμερα ύστερα από δημοσίευμα του "The National Enquirer", σύμφωνα με το οποίο, πατέρας της Κλόι είναι ο Ο Τζέι Σίμπσον (O.J. Simpson), ο οποίος ήταν πολύ στενός φίλος του ζεύγους Καρντάσιαν πολύ πριν κατηγορηθεί για τη διπλή δολοφονία της πρώην συζύγου του, Νικόλ Μπράουν (Nicole Brown), και του Ρον Γκόλντμαν (Ron Goldman) το 1995.

Το ταμπλόιντ υποστηρίζει ότι η Κρις είχε μια εξωσυζυγική σχέση με τον Σίμπσον γύρω στα 1983, περίπου όταν έμεινε έγκυος στην Κλόι.

"Ήταν το πιο καλά φυλαγμένο μυστικό και των δύο οικογενειών, ενώ ο Ρόμπερτ είχε παραδεχτεί ότι εκείνο τον καιρό, εκείνος και η Κρις δεν έκαναν πια σεξ", υποστηρίζουν οι πηγές του Enquirer, μεταφέροντας πηγές μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται σήμερα ο Ο Τζέι, σύμφωνα με τις οποίες, το αποκάλυψε ο ίδιος σε συγκρατούμενούς τους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν και ο Ο Τζέι Σίμπσον υπήρξαν καλύτεροι φίλοι και έκαναν παρέα και ως τετράδα με τις συζύγους τους. Μάλιστα ο Καρντάσιαν, ως δικηγόρος συμμετείχε και στη νομική ομάδα που εκπροσώπησε αρχικά τον πρώην άσσο του ποδοσφαίρου.

Όλα αυτά τα στοιχεία μαζί με την εκπληκτική ομοιότητα που έχει η Κλόι με την κόρη του Σίμπσον, Σίδνεϊ, οδήγησαν στο παραπάνω συμπέρασμα…

Όσο για την ίδια την 27χρονη ριάλιτι σταρ; Η Κλόι δεν έχει απαντήσει ακόμη δημόσια, αλλά πληροφορίες τη θέλουν αρκετά ταραγμένη και να έχει στραφεί στις μεγάλες της αδελφές Κιμ (Kim) και Κόρτνεϊ (Kortney) για συμπαράσταση…

Παρεμπιπτόντως, ο Σίμπσον εκτίει ποινή φυλάκισης 33 χρόνων στη φυλακή Λόβλοκ στη Νεβάδα, στην οποία καταδικάστηκε όταν κρίθηκε ένοχος για απαγωγή και ένοπλη ληστεία.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα