Παπαρίζου - Ψωμόπουλος: Ένα μήνα μαζί;

01.02.2012
Δεν πέρασαν τρεις μέρες από τότε που μάθαμε ότι η Έλενα Παπαρίζου τον τελευταίο καιρό κάνει στενή παρέα με τον Χρήστο Ψωμόπουλο και δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού αποκαλύπτει ότι είναι ζευγάρι!

Δεν πέρασαν τρεις μέρες από τότε που μάθαμε ότι η Έλενα Παπαρίζου τον τελευταίο καιρό κάνει στενή παρέα με τον Χρήστο Ψωμόπουλο και δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού αποκαλύπτει ότι είναι ζευγάρι! Ένα μήνα μαζί, σου λέει το Ciao, ότι είναι και κάνει λόγο για έναν ξαφνικό έρωτα που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Και ψέματα δεν είναι, αφού μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, η γνωριμία έγινε πριν φύγει το 2011 σε στέκι του Κολωνακίου, όπου η Έλενα είχε πάει να διασκεδάσει μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο. Κοινός γνωστός έκανε τις συστάσεις και η έλξη μεταξύ τους ήτο αμοιβαία και... ακαριαία! Τις επόμενες μέρες μιλούσαν συνέχεια στο τηλέφωνο και όπως καταλαβαίνεις, δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Επειδή, όμως, ήθελαν να κρατήσουν το ειδύλλιο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι συναντήσεις τους περιορίζονταν σε φιλικά σπίτια και λόμπι ξενοδοχείων. Τελευταία, λέει το δημοσίευμα συναντιούνται, πότε στο σπίτι της Παπαριζου και πότε στο σπίτι του νεαρού επιχειρηματία.

Μάλιστα, διαβάζουμε ότι το νεόκοπο ζεύγος ετοιμάζει κι ερωτική απόδραση στην πόλη του Φωτός. Αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Ψωμόπουλου είναι πολλές, για χάρη του νέου έρωτα του, θα την κάνει τη θυσία για λίγες μέρες ξεκούρασης στο ερωτικό Παρίσι!