Μελέτη: Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό;

13.02.2012
Ήταν να μην πάρει φόρα η Ελεονώρα Μελέτη με τον χορό. Μετά τη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars», η παρουσιάστρια ξετρελάθηκε με τον χορό, τον οποίο και συνέχισε μετά το τέλος του show. Και όχι μόνο αυτό,

Ήταν να μην πάρει φόρα η Ελεονώρα Μελέτη με τον χορό. Μετά τη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars», η παρουσιάστρια ξετρελάθηκε με τον χορό, τον οποίο και συνέχισε μετά το τέλος του show. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται ότι ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το εξωτερικό, όπου δεν αποκλείεται να χορέψει σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Όπως αποκαλύπτει στην Espresso, η δασκάλα της Ελεονώρας, Γκαλένα Βελίκοβα κάνει κάθε μέρα δύο ώρες μαθήματα και ήδη βρίσκεται σε φάση που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να λάβει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού στο εξωτερικού εκπροσωπώντας την Ελλάδα Όχι παίζουμε. Ωστόσο, η Γκαλένα δεν ήθελε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Θα τα μάθετε εν καιρώ γιατί θα γίνει προς το καλοκαίρι» δήλωσε χαρακτηριστικά. Για την ιστορία, η μελέτη συμμετείχε πέρυσι στο δεύτερο Dancing και με τον παρτενέρ της, Ηλία Λαδά είχαν κλέψει τις εντυπώσεις. Αν και δεν κατάφερε να πάει στο τελικό, πολλοί ήταν εκείνοι, που υποστήριζαν ότι της άξιζε να είναι σε αυτόν.